Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Fiatal lányok! Muszáj azt az...

Fiatal lányok! Muszáj azt az átkozott telefont MINDIG a kezetekben tartani?

Figyelt kérdés

50 fiatal csajból 47 folyton szorongatja.

Mi ez divat? Függőség?

2013. okt. 2. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

egy szó: facebook

egyébként a srácok is ezt csinálják

2013. okt. 2. 16:33
 2/5 anonim válasza:
egyetértek az előbbivel..a facebook! régen amikor még nem volt akkor nem volt annyira fontos a telefon senkinek.én pl az életemet nem facebookon élem úgyhogy én nem is nagyon használom a telómat sem 17/L
2013. okt. 2. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
60%

én pl. zenét hallgatok vagy sms-t írok... de ha ennyire irritál téged, akkor nem kell odanézni.

19/L

2013. okt. 2. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Maximum akkor "szorongatom", ha zenét hallgatok, és számváltásnál minek vegyem elő megint, tehát 5 percenként (mivel bizonyos zenéhez van kedvem, így nálam a véletlen és a sorrendes lejátszás sem játszik, az aktuális kedvemhez válogatom a kövi számot).
2013. okt. 2. 17:39
 5/5 anonim válasza:
Én sem értem ma mi ez a hülye telefonmánia.. Nem lehet személyesen odamenni senkihez, hogy beszélgessünk, vagy nem lehet ismerkedni sem. Manapság az az ismerkedés, hogy megbök valaki valaki facebookon.. Az agyamra megy, alig várom hogy végre kimenjen a divatból mint az Iwiw meg a Myvip..
2013. okt. 21. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!