Miért olyan fontos nekünk magyaroknak, hogy ki-milyen származású és, hogy valóban magyar-e?
Nem értek avval egyet hogy a fajgyűlölet olyan nagy lenne Mo-n. Román politikai oldalt ezek szerint még nem olvastál. Tudják rendesen szidni a magyarokat. Amúgy mindenhol vannak fajgyűlölők. Még Amerikában is.
Mindenhol vannak nem normális emberek is. Ezt el lehet kerülni úgy, hogy ha ilyenbe futsz neten akkor nyomsz egy ikszet. Mert a nagy része a netes oldalaknak nem erről szól. Szóval nem is értem miért látogatsz ilyen honlapokat.
Nem igaz hogy a gyűlölködők többségben vannak. A normálisabbak csendesebbek, de a hangos kisebbségnek nagyobb a zaja. Inkább arról van szó hogy téged sok ilyen inger ért az utóbbi időben, pont azért mert nem kerülöd ezeket az oldalakat hanem olvasgatod az ilyen kommenteket. A legjobb ha a normálisakkal törődsz, a pozitívnak adsz energiát, a rosszat meg kerülöd. Ez minden országban érvényes. Amúgy Mo elég toleráns országnak számít. A kisebbségeknek sehol máshol nincsen ennyi joga mint Mo-n.
Akkor menj fel egy közösségi oldalra...azt majd meglátod...nem fogsz látni egy olyan napot, h bárki ne osztana meg vmi fajgyűlölködő témát. És tévedsz, nem böngészek olyan oldalakat, ahol ez van...de akár itt is körbe nézhetsz...tele van olyan kérdésekkel, h ki zsidó, ki cigány, ki ez, ki az és pfújj. Persze az itteni kérdéseket még csak bele se számítom ebbe, mert na szerintem érthető, h miért is.
Nem muszáj egyet értened velem...elég, ha csak kinyitod a szemedet! De lásd pl. Alföldi esetét...jó az épp meleg téma, de vhol az is már fajgyűlölködés, h pfújj meleg...csak, h az elmúlt napok ilyen és hasonló eseményeibe ne menjünk túl messzire. Persze eszembe sincs védelmezni a melegeket, csak egy példának hoztam fel.
Ja és, h politikailag toleránsak vagyunk az csak egy dolog. Én a nép tagjairól beszéltem végig..., de amikor pl. nem is olyan rég egy ismerősöm férjét verték csak, azért meg, mert azt hitték rá, h zsidó, akkor miről is beszélünk? Ill. próbálták megverni helyesebben!
Hozzá teszem full arab volt az illető, szóval no comment! És ez csak egy eset a sok közül. Én nem tudom te melyik részén élsz MO-nak, de mert te kerülöd ezeket a dolgokat, h ne kapj rossz ingereket, azért még kinyithatnád a szemedet!
19-esnek: nem tudom feltűnt-e, de a kérdésem a fagyűlölettel kapcsolatosan tevődött fel. Innét kezdve a kérdésed csak pusztán kekeckedés, mert nincs jobb dolog!!!
Plusz offolod a topikot! Tán számodra nem nyilván való, h az is magyar lehet, aki külföldön született??? Ezer bocsánat, h egy kérdésben nem részletezek minden verziót le!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!