Anya Szülinapjára mit hogyan?
Figyelt kérdés
1.:
Nem tudom hogy ezt hova kell írni.
Anyu 1.esjén lesz 38.Nem tudom mit vegyek neki,én arra gondoltam hogy 1 bonbon ,meg valami virág,de milyen virág,mennyi be kerül(12 éves vagyok és fiu:D)
2009. okt. 17. 21:35
1/8 anonim válasza:
A virágnak biztos örülni fog! :) Szerintem egy szép cserepes virág a legjobb: sokáig megmarad :) Esetleg vehetsz neki könyvet, vagy cd-t, vagy valamilyen dvd-t, attól függ mit szeret/szokott csinálni. Ha van testvéred, kérd meg h menjen el veled valahova és nézzetek neki együtt valamilyen szép ruhát :)
2/8 anonim válasza:
Ja, ha csináltatsz neki csokrot, akkor a vásárlás elején mond meg az eladónak, hogy milyen szeretnél, kinek lesz és mennyi pénzed van! Így nem fog átvágni, és még tanácsokat is tud adni. A virágcsokor sztem olyan 2-3 ezer ft, attól függ hol csináltatod. A bonbon 1000 körül. Első válaszoló voltam :) (16/l)
3/8 anonim válasza:
én is 38 vagyok. Én egy szál virágnak örülnék, akármilyennek, ami neked tetszik:) A csoki is bármilyen lehet:)
4/8 anonim válasza:
a második kicsit eltúlozta az árakat, nehogy már egy 12 éves gyerek ilyen sokat költsön:) a csoki mondjuk 200-1000 Ft közt, a virág egy szál mondjuk max 500 Ft.
5/8 anonim válasza:
jó hát virágcsokorra gondoltam nem egy szál virágra :D ebben a kérdésben több megoldás létezik szal nem kell lepontozni xD
6/8 anonim válasza:
Vegyél neki egy-két könyvet, akár használtan, és CSINÁLJ neki egy CD-t.
2 könyv+CD=2x1200+100=2500 FT
7/8 anonim válasza:
Egy anya leginkább valamilyen egyedi dolognak örül a legjobban.
Jobban értékel egy családi képet bekeretezve vagy egy saját cd-t.
Ha virágcsokrot veszel neki, persze annak is fog örülni, de lehet, hogy azt fogja mondani, hogy a zsebpénzedet ne rá költsd.
Én 16 éves koromban vettem édesanyámnak komolyabb ajándékot. (csináltattam egy medált és hozzá egy nyaklánc)
Addig virágot vettem neki. Meg képet csináltam.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ,mindnkit felpontoztam!
2009. okt. 18. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!