Milyen egy falusi szüreti bál?
Még nálunk falun sem mennek a lányok farmerba, meg sportcipőbe bálba, abba esetleg iskolába mennek.
A szüreti bálat az egyébb bálaktól az különbözteti meg, hogy lehet gyümölcsöt lopni, márha nem vesznek észre, mert ha észrevesznek bezárnak, és csak akkor jöhetsz ki, ha valaki kivált, vagy ha zálogot adsz, de azt később neked kell kiváltani, és találékonyabbnál találékonyabb ötletekkel állnak elő, amivel kiválthatod a zálogod.
Sok helyen szüret szépét, vagy bálkirálynőt is választanak, ezenfelül olyan mint a többi bál.
Tehát jó lesz csinosan öltözni, és nem sokat lopkodni!
Én falun lakom, pár éve voltam egy ilyenen. Eleve készülj föl arra, hogy ilyen helyen kb. mindenki ismer mindenkit, és biztos "nagy csoda" számba fogsz menni, ha még nem láttak. Persze akadnak, akik nem ismerik egymást, de a nem odavalósiakat egyből kiszúrják. A lényeg, hogy akkor jobban elfogadják a jelenléted, ha nem az van írva az arcodra, hogy te pesti vagy, ezek meg vidéki suttyók körülötted.
Nem kell nagyestélyibe menni, bár egy-kettő akad, de a farmer-edzőcipő azért túlzás. Úgy öltözz kb. mintha egy esküvőre mennél. Van tombola, tánc, élő zenekar és esetleg helyi művészek, táncosok, énekesek léphetnek föl. Általában bőséges vacsora is szokott lenni, hajnalig megy a mulatozás.
Remélem segítettem. Érezd jól magad!
Köszi a válaszokat!:)
Én elöször arra gondoltam hogy ha a sportcipős egyszerü változat kilőve hogy a sötétebb farmerom fehér blúzzal és(nem olyan nagyon)- magas sarkuban.... vagy még ez is?!..:S
Adjatok tippet létszi hogy esős időben mibe menjek...
Kedves Eddigi válaszolóim,lehet hogy ciki de én még bálon sem voltam...és valamelyikötök írta h ne az legyen az arcomon h én pesti k meg vidéki suttyók..Kedves válaszolóm senkit nerm nézek le azért mert vidéki!Sőt,rengetek vidéki ismerösöm,barátom van akiket talán még sokkal jobban is kedvelek mint a pesti!suttyókat...:)
bakker, menj szalmakalapba meg kantáros naciba! Hidd el, tetszeni fog nekik!
Mondjuk nálunk DJ Mathias szolgáltatja a zenét...meg minden ilyesmi, úgyhogy klassz! De neked az első bekezdést ajánlatos elolvasni! XD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!