Japánban mivel szórakoznak a fiatalok?
Azért japán fiatalság nem olyan min mi Balkáni népek, na meg a Nyugatiak
Játéktermek, modern technika, stb Ha belenézel a Wasabi filmbe láthatod hogy szórakoznak, persze ott is van kemény mag mint mindenhol ők nem törődnek a szabályokkal, lopnak csoportokba verődnek drog is megy, ital is stb
20/F
23:40 Te balkáninak érzed magad ?
Sz@r lehet neked.. :)
Úristen én csak fogom a fejem... Mik ezek a hülyeségek, hol éltek ti? Ezeknek a válaszoknak javarésze hülyeség.. Igen, persze ott is vannak kemény fiatalok akik nemi életet élnek és drogoznak, de ez nem annyira jellemző, mint nálunk. Egy átlag japán fiatal nem nagyon megy szórakozni, mert általában sokat tanulnak. Inkább ünnepekkor vagy szünetben mennek el szórakozni, például karaokebárba. Összegyül egy baráti kör, énekelgetnek és iszogatnak (de nem dugik, mint nálunk, hogy bebasznak, mint az állat és semmire nem emlékeznek). A fiúk inkább játéktermekbe, a lányok vásárolgatni mennek és a párok néha eljárnak moziba is.
Hidd el nem karatézzák le egymást és dugnak orrba szájba. Voltam kint cserediák, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!