Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Japánban mivel szórakoznak a...

Japánban mivel szórakoznak a fiatalok?

Figyelt kérdés
Ott is discoba járnak, v. foci meccsekre? Mik ezek a karaokébárok?
2013. máj. 20. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
ott is csak berúgnak meg dugnak a fiatalok
2013. máj. 20. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért japán fiatalság nem olyan min mi Balkáni népek, na meg a Nyugatiak

Játéktermek, modern technika, stb Ha belenézel a Wasabi filmbe láthatod hogy szórakoznak, persze ott is van kemény mag mint mindenhol ők nem törődnek a szabályokkal, lopnak csoportokba verődnek drog is megy, ital is stb

20/F

2013. máj. 20. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:
alapjában civilizáltabbak és kultúráltabbak mint mi balkáni népek
2013. máj. 24. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:

23:40 Te balkáninak érzed magad ?

Sz@r lehet neked.. :)

2013. máj. 26. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
a kultúránk az erősen az, főleg japánhoz képest, akár belátjuk akár nem
2013. máj. 27. 07:40
 6/7 Nayal válasza:
Ütik verik egymást. Már láttam, spontán karatézni kezdenek az utcán, a menzán, a kórházban a haldokló felkel, hogy még egy utolsó hajimét lenyomjon. Mellesleg inkább a rocker élet dívik ott a kemény munka miatt. Ők a lázadó korszakban vannak, kifejezhetik magukat stb. Azt szoktam mondani, hogy amit az amcsik elkezdtek az 50-es 60-as években azt Ők tovább viszik (fejlesztik?), és nem korcsosodtak el..
2013. júl. 3. 07:46
 7/7 anonim válasza:

Úristen én csak fogom a fejem... Mik ezek a hülyeségek, hol éltek ti? Ezeknek a válaszoknak javarésze hülyeség.. Igen, persze ott is vannak kemény fiatalok akik nemi életet élnek és drogoznak, de ez nem annyira jellemző, mint nálunk. Egy átlag japán fiatal nem nagyon megy szórakozni, mert általában sokat tanulnak. Inkább ünnepekkor vagy szünetben mennek el szórakozni, például karaokebárba. Összegyül egy baráti kör, énekelgetnek és iszogatnak (de nem dugik, mint nálunk, hogy bebasznak, mint az állat és semmire nem emlékeznek). A fiúk inkább játéktermekbe, a lányok vásárolgatni mennek és a párok néha eljárnak moziba is.

Hidd el nem karatézzák le egymást és dugnak orrba szájba. Voltam kint cserediák, remélem segítettem.

2015. nov. 13. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!