1/10 anonim válasza:
4-től 6-ig van hajnal, 6-tól 9-ig van reggel, 9-től 12-ig van délelőtt, stb...
De ezt sokan vitatják, a fényviszonyok évközbeni váltakozása miatt.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. ápr. 3. 10:22
3/10 gungasam válasza:
Hajnal van amikor hajnalodik, órától függetlenül.Függ az évszaktól és földrajzi szélességtől.Nem tart az órák hosszat.Reggel van ha már vége a hajnalnak.Ez ízlés szerinti ideig tarthat szerintem 9-ig.
4/10 MrPifta válasza:
reggel a felkeléstől van munkakezdésig, onnantól délelőtt van
5/10 anonim válasza:
lol, lofa..t. Hajnal van a nap felkeltetol 8-ig. 8-tol 10-ig reggel. 10-tol delig, delelott. A tobbit mar csak kitalalod...foleg hivatalosan (szted mert reggel 8-kor kezdik az epitkezest egy utcanyira?)
6/10 MrPifta válasza:
Akkor: napfelkeltétől munkakezdésig (tehát 7-ig, csak te vagy olyan lusta, hogy a 8 zavaróan korán legyen) van reggel, munkakezdéstől ebédszünetig van délelőtt, ebédszünettől munka végéig van délután, onnantól lefekvésig van este, lefekvéstől felkelésig meg éjszaka
7/10 anonim válasza:
Höhh, akkor kezdődik a reggel, amikor felkel a nap XD
8/10 anonim válasza:
10-ig reggel? viccelsz? De jó dolgod lehet. Én sokszor addigra már kétszer leizzadok. Amúgy attól függ ki hol és mikortól dolgozik. Én 8-kor már inkább jó napot köszönök. Igaz én mindennap fél 5 körül kelek.
9/10 anonim válasza:
Nekem délelött fél tizenkettőtől. De nekem este éjfél után van.
10/10 anonim válasza:
"reggel a felkeléstől van munkakezdésig, onnantól délelőtt van"
Főleg az éjszakás műszakosoknak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!