Meik a kedvenc plázátok? És mit szerettek ott a legjobban?
Figyelt kérdés
És mit gondoltok azokról akik csak ott ülnek egész nap egy plázában de semmit sem vásárolnak ?2013. márc. 28. 15:11
1/4 anonim válasza:
Pólus Center. Éa a plázacicákat szeretem ott a legjobban.
2/4 anonim válasza:
A Köki Terminál, és azt szeretem benne a legjobban, hogy közel van, és nem néznek ki (nagyon), amikor melós ruhában bemegyek a Tescoba.
Egész nap ott ülni és semmit sem vásárolni azok szoktak, akiknek kikapcsolták a fűtést a lakásukban, és ők azért ülnek ott, mert ingyen melegszenek. Nyáron pedig azért telnek meg a plázák, mert van légkondi, és a sok ember oda jár hűsölni.
(Amúgy "meik" helyett "melyik".)
3/4 anonim válasza:
Nem igazán szeretem a plázákat, jobban kedvelem pl. a Váci utcát és a Vörösmarty teret, mert sokkal hangulatosabbak, de ha nagyon választani kell, akkor Árkád és Aréna Plaza.
4/4 anonim válasza:
Ahol én lakok, nincs. Székesfehérvárra szoktunk menni rokonokhoz, akkor elmegyünk "plázázni", kb évente kétszer, szóval mondhatom azt, hogy az:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!