Valentin napi ajándék egyoldalúan?
Figyelt kérdés
Az milyen ha valaki nem, illetve nem biztos hogy viszont szeret és megajándékozod valentin-nap alkalmából?2013. febr. 13. 22:54
2/7 anonim válasza:
Szerintem elismerésre méltó és bátor dolog... én félnék megtenni, az biztos... amúgy lány vagyok, és inkább a fiútól várnám, hogy kezdeményezzen. De ma már a fiúk se mernek kezdeményezni, szóval lehet, hogy okosabb, ha a lány áll a sarkára.
Szerintem szép dolog, ha megpróbálod, és nagyon jól is kisülhet a végén.
3/7 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok és köszi. Az első tutira Barney volt.. :DD
2013. febr. 13. 23:09
4/7 anonim válasza:
Ha te vagy a fiú, akkor pláne!! Bátran!!
Nem kell, hogy drága legyen a cucc, és akkor nem sok pénzt "dobsz ki", ha mégse jön be a csajnak :D
5/7 anonim válasza:
Én egyszer általánosban kaptam egy szív alakú gumicukrot egy fiútól, hát fülig belepirultam, nagyon jól esett. De, ha van neki barátja, akkor inkább ne adj neki semmit, mert nem illik. Viszont, ha egyedülálló, akkor én is azt mondom, hogy hajrá! 26N
6/7 A kérdező kommentje:
Végülis jól jött ki a dolog. :) Köszi a biztatást!
2013. febr. 14. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!