Miért van, hogy a romák legtöbbször a legtöbb dologra azt mondják: "mulassunk barátaim"?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rasszista! Csupán érdekesnek találom! 22/L2009. szept. 3. 21:12
1/8 anonim válasza:
Mert még tudják mit jelent az: Érezd jól magad.
Valaha mi is tudtuk, virtusos, mulatós nép volt a magyar. Most meg savanyúak lettünk és stresszesek.
2/8 anonim válasza:
Kedves kérdező, valószinüleg azért, mert csak mulatni tudnak, mást nem!
3/8 anonim válasza:
Valószínüleg azt jelenti,h menjünk lopni, vagy azt,h megjött a segíly. Azt még nem hallotta senki tőlük,h "dolgozzunk barátaim".
4/8 A kérdező kommentje:
Igen igen! Sajnos olyat nem hallottunk!
2009. szept. 4. 15:36
5/8 anonim válasza:
"mulassunk barátaim"?
Kb. 200 cigánnyal dolgoztam már együtt, de ezt soha nem hallottam tőlük.
6/8 A kérdező kommentje:
akkor mulassunk "testvéreim". Ha így sem akkor valószínűleg adja ISTEN, hogy így legyen azok normális cigányok lehettek! Hm?
2009. szept. 5. 22:02
7/8 anonim válasza:
se barátaimmal, se testvéreimmel nem mondták a "roma" kollégáim, de normálisnak nem nevezném a nagy részüket.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor még jobb! Ha meg nem normálisak arról se Te és én nem tehetünk:(
2009. szept. 7. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!