Miért csinálnak ilyen agyondíszített adventi koszorúkat az emberek? Miért nem látni sehol hagyományos lila-lila-rózsaszín-lila gyertyákkal készülteket?
Pl.:
Keresgéltem a neten, és alig találni hagyományos koszorúkat. Nektek mi a véleményetek erről?
Nem ismeri a többség a jelentését vajon?
Ez egyszerű és szép is:
Szóval nektek komolyan tetszenek ezek? Mondjuk az olyanok, amiket linkeltem?
Senki nem szereti a hagyományos stílust?
Kérdező, mi az a hagyományos stílus?
Én amúgy nem tartok adventi koszorút, mert hülyeségnek tartom, de ezzel pl. mi a baj: [link] meg [link]
Igényesen, normálisan van feldíszítve, mint a legtöbb abból is, amit linkeltél.
A koszorúdíszítő versenyesek egyedül a gagyik, giccsesek, meg máshol a rózsakosárba tűzdelt gyertyák...de az ilyen baromságokat hagyjuk már...
Nekem tetszenek, ezek nem agyondíszítettek, kellemes látványt nyújtanak.
Nem ismerem a hagyományost, mutatsz képet?
Épp ez az, hogy hagyományosakat nem látni nagyon a neten. De majd csatolok, ha találok egy olyat, amire gondolok!
Nekem valójában csak a második bajom csak a szín, az első, a túldíszítettség, az nagyon irritáló.
Nem értem mit is jelképeznek a legtöbb embernél ezek a cicomák. Ilyen gömb, olyan csillag, hatalmas angyalka, mikulások, meg a legdurvább, amin a narancsszeletek vannak... Ez a sok kacat inkább karácsonyfára való!
Vagy ajtódíszre, temetői csokorra (nem a mikulások), meg egyéb asztali díszekre.
De egyáltalán nem adventi koszorúra!
Megértem, ha épp nincs hagyományos színű gyertya, elmegy helyette a fehér vagy piros... De az a sok kacat minek még a koszorúra???
Én úgy látom az embereknek fogalmuk sincs mit is jelképez az adventi koszorú, és összekeverik a karácsonyi díszítésekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!