A tangó mennyire meghatározó jelenség Buenos Aires utcáin sétálgatva?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 21:15
1/6 anonim válasza:
Valamelyik amcsi filmben láttad? Ne alapozz a sztereotipiákra.
2/6 anonim válasza:
Csak nem Moulin Rouge? Én is szeretem azt a filmet :D ennek ellenére igaza van az elsőnek... :)
3/6 anonim válasza:
Kb. annyira meghatározó jelenség, mint Budapest utcáin a csárdás.
4/6 anonim válasza:
Köszi utolsó, feldobtad az estémet ;D
5/6 canadafan válasza:
Azért ez nem teljesen igaz. Mivel turisztikai jelentősége is van ezért az utcán jelen vannak táncosok ugyanúgy mint itthon amikor kiáll valaki gitározni "apróért", csak ők meg táncolnak. Youtubeon vannak ilyen videók.
6/6 tangopotty válasza:
Konkrétan, a La Boca negyedben van egy olyan sétálóutca a Caminito, ahol tele van táncosokkal és lehet enni is. A másik ilyen utca, ahol viszonylag több tangótáncos van az a Florida, ahol még a mai napig is tekintélyes a feketén működő váltók száma.
Személy szerint 2010-ben mentem ki Buenos Airesbe elsőre, majd két év múlva éltem is kinn hét hónapot. Írtam is róla blogot, amennyiben érdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!