Budapesten miért olyan hidegek az emberek? :- (
Kisvárosi élet idegesít..?:)
Laknál falun..Megszoktam, de hogy a vénasszony este 10 órakor a seprű nyelet támasztva imitálja a ház előtti söprést, hátha meglát egy-két fiatalt pajzánkodni..:)
Na, meg ez a "burkolt" tisztesség...csak a falu szájára ne vegye...nincs ám itt bűn, mindenki rendes, tisztességes, hűséges. ( közbe meg ő a falu bikája.)
Itt nem hidegek az emberek..mindenki melegen érdeklődik a másik iránt..
10. válaszoló a szívemből beszélt...
Én már gyerekként tudtam, hogy faluról Pestre húzom a csíkot, többek között ezért is...
A nagyvárosi élet pedig pont hogy nem egészséges.
Mindenki mondja itt a hülyeségeket hogy állandóan figyelik, véleményük van róla, fogadjunk nem is laktatok még kisvárosba, mert akkor ennek a jó oldalát is tudnátok. Pl hogy áltálában jófejek az emberek, és akkor miért baj az ha van egy képük róla hogy milyen vagy? Élni sokkal jobb itt vidéken, a természetessége miatt, például tiszta a levegő (vagy legalábbis itt még van), csend van. De nem csak ezek miatt, ha te is normális vagy, és elfogadod a többi embert, akik ezekkel a téves elgondolásokkal szembe először nem ellenségesen fordulnak feléd, na meg ha jó felén laksz a falunak vagy kisvárosnak, akkor neked jó lesz. Az meg hogy az öregasszonyok mit csinálnak reggel, meg mikor sepregetnek te könnyen tudod azzal orvosolni hogy kimész, és szólsz hogy csendesebben, mert megteheted, mert ismernek. A nagyváros legfőképp a munkahelyeknek van. Én legalább is panelbe nem tudnék élni, azzal a tudattal hogy valamelyik farok szomszéd kigyújthatja a házat, vagy nem lehet egy nyugodt gondolatom a zaj, meg a szomszédok miatt. Tehát a begyepesedett, terelni való birkák mondják csak azt hogy a vidék szar hely.
Na, akkor azt is megtudtuk, hogy egészségtelenek vagyunk, ha városban élünk, mert jött valaki, aki megmondta a FRANKÓT.
Kösz, de inkább a város, mint az ilyen emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!