Milyenek a magyarok? Lécci írjatok jellemzőket a magyar nemzetről, tagjairól, általánosan?
Én nagyon büszke vagyok arra hogy magyar lehetek. Úgy érzem hogy ez különlegessé tesz. Odavagyok a történelmünkért, ami egy nemzet történelméhez sem fogható, annyira gyönyörű. Szerintem nem volt még egy olyan ország amely így harcolt volna a saját hazájáért ilyen bátran. Áá és odavagyok a nyelvünkért!!:) Hallottál már ennyire szép és különleges nyelvet mint a magyar? Gondolj bele hogy a magyar nyelv mennyi mindent ki tud fejezni. Többet mint bármely más nyelv. Mutatok egy példát: [link]
Ez egy link egy olyan versről, amit én talán 1.ben szavaltam.:D
Szerintem a magyarok, nagyon okosak, és szerintem egyáltalán nem pesszimisták. Persze vannak olyan emberek, de hol nem? Az emberek csak azért mondják mindig a magyarokat pesszimistáknak, mert elég sok csapás, és baj érte ezt az országot az elmúlt 500 évben. Vagy azért mert a világon, csak 2 "nem vidám" himnusz létezik, és az egyik a magyar. De nem mondanám szomorúnak, inkább elgondolkodtató, és gyönyörű.:) Én ha újra születhetnék, és én magam választhatnám ki hogy hova szülessek, akkor biztos hogy ide születtem volna. Külföldre nyaralni nagyon szívesen járok (imádok utazni), viszont 1 hónapot már nem tudnék külföldön lenni, mert én csak itt, a hazámban érzem magam itthon.:)
Csak azt sajnálom, hogy a nyugati, jobb anyagi helyzetben lévő országok néha jól lenéznek minket. Csak azért mert szegényebbek vagyunk.Kár hogy néha nem elismerik Magyarországot. De nem baj. Én hihetetlenül büszke vagyok rá:)
Amúgy most kaptunk a suliban egy kézikönyvet a legfontosabb magyar törvényekről, és tudtátok, hogy a magyar zászlóban a piros szín=erő, a fehér= hűség, zöld=remény...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!