Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Tényleg minden ázsiai egy...

Tényleg minden ázsiai egy harcművész?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap láttam, hogy egy ázsiai srácot akinek ki akarták tépni a kezéből a táskát. Nem sikerült kirabolni a gyereket, mert olyan mozdulatokat levágott, mint amilyeneket a filmekbe lát az ember. Pedig a srácból teljesen nem néztem ki ezt, hogy ilyet tudhat. (vékony volt és szemüveges)
2012. okt. 20. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet pont ezért iratkozott be harcművészetre mert ilyen a testfelépítése. Amúgy nem.
2012. okt. 20. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Pont annyira, ahogy a magyarok lovon ülve hátrafelé tudnak nyilazni.

A rablónak szerintem csak pechje volt, harcművészettel foglalkozó magyar srác is mesélte, hogy próbálták már kirabolni de nem sikerült, pár hónapja meg a neten volt hír, hogy egy híres ketrecharcostól próbálták elrabolni az autóját és egy picit "megsimogatta" a gyereket, akire szerintem az anyja sem ismert volna rá utána...

2012. okt. 20. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Ázsiai származású vagyok, kb. 3 karateórán voltam meg 1 bemutatón. Pont azért, mert "elvárás".

Plusz a barátnőm wing-tsun tudását megnéztem.

Szóval nem vagyok harcművész, ha megtámadnának akkor tökönrúgás, orrbavágás, futás.

2012. okt. 20. 22:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 3. mit értesz az alatt hogy "elvárás"?
2012. okt. 20. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Azt, hogy az embereknek az első kérdéseik között van.

Szóval hú japán vagy, voltál-e már, tudsz japánul, tudsz-e karatézni, stb. Na meg aki elég indiszkrét, az a borotválkozásra is rákérdez :D

2012. okt. 20. 23:15
 6/7 Malats ***** válasza:
Èn ugy tudom Kinában a tanterv része. De nem biztos, csak mintha ezt olvastam volna. Mindenesetre egész Ázsia tulzas ide. Az oroszok spec. nem hinném hogy lekungfuznak.
2012. okt. 20. 23:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Az ázsiai jelzőt természetesen nem az oroszokra értettem hanem kínai, japán stb. :D
2012. okt. 21. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!