Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Néptáncosok, népzenészek! Mit...

Néptáncosok, népzenészek! Mit szerettek benne?

Figyelt kérdés
-A néptáncban és népzenében, mielőtt bárki belekötne. :)

2012. aug. 9. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Én egyis sem vagyok, de imádom a népzenét. Igazi dallamok igazi hangszerekkel. Nem mondom, hogy nincs hozzá fogható, de az egyik legjobb zene.
2012. aug. 9. 15:04
 2/10 anonim válasza:
Ez szerintem ízlés kérdése, én 11 éve táncolok, és nagyon szerek :) Szeretem a népdalokat, igazak, és szépek! :)
2012. aug. 10. 21:33
 3/10 anonim válasza:

a néptánc nélkül, nem lenne teljes az életem.. azt szeretem benne, hogy mikor táncolok akkor igazán önmagam lehetek. Kitombolhatom magam benne.. :)

a népzene pedig, csak egyszerűen gyönyörű .. az összes! :)

2012. aug. 11. 17:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg, de tényleg jól gondolom, hogy meg kéne tanulnom legalább egy picit táncolni? Ezt az érzést keresem, amiről írtál!!
2012. aug. 12. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:

A keresett érzést csak akkor találod meg, ha minden vágyad, hogy NÉPtáncolj, és szereted a nédalokat és a népzenét. Ha nem szereted, akkor inkább idegesíteni fog.

Ezt az érzést mindenki másban találja meg, én pl. nem a táncban, hanem az éneklésben, de nemcsak népdaléneklésben, hanem opera/dal (de csak klasszikus).

Próbáld ki, azt mindenképpen érdemes, és majd meglátod. :)

2012. aug. 13. 09:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Népzenélek és más zenét nem is hallgatok már... De úgy egyre inkább úgy érzem, a népzenét nem lehet elválasztani a tánctól és én MEG AKAROM PRÓBÁLNI. Csak attól félek késő... :( Minden jó táncos ötéve kora óta táncol. :/
2012. aug. 13. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Soha nem késő... lehet, hogy profi nem leszel, de nem csak azért érdemes csinálni. Nekem is csak hobbi az éneklés, és én is viszonylag későn kezdtem. De egyetlen percig sem bántam, hogy belekezdtem.
2012. aug. 14. 09:47
 8/10 A kérdező kommentje:
16 leszek...
2012. aug. 14. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, aki aki 17 évesen kezdte, és már két év után mindenkit leköröz. :) Ha szeretnéd, sosem késő elkezdeni! ;)
2012. aug. 14. 21:57
 10/10 A kérdező kommentje:
De jó hogy ezt írtad! :))) Most már neki merek vágni. :)
2012. aug. 15. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!