Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Jár még valaki táncházba?

Jár még valaki táncházba?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon nagy divat volt,és hasznos is,mert megismerhettük más népek kultúráját, ráadásul a fiatalok kulturált körülmények között szórakozhattak.Gondolom ezeken a helyeken nem voltak,nincsenek drogok.
2009. júl. 12. 09:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Én néptáncos vagyok,és rendszeresen járok táncházba.:) Nagyon szeretem,ráadásul új magyar táncokat tanulhatok meg.
2009. júl. 12. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a táncházakat, már gyerekkorom óta, néptáncos is voltam hosszú ideig. De sajnos a környékünkön nem igazán szokott lenni táncház :( utoljára egy Folklór fesztiválon tudtam táncházba menni, előtte pedig az országos táncháztalálkozókon, de akkor végigtáncoltam mind2 napot :)
2009. júl. 12. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokan, itt kecskeméten alig lehet mozdulni. Jó buli, jó nők.
2009. júl. 12. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:
6%
AZT SE TOM MI AZ A TÁNCHÁZ DE ELÉG BÉNÁN HANGZIK (FŐLEG H ÉN NEM IS TOK TÁNCOLNI MEG NEM IS SZERETEK)
2009. júl. 12. 12:31
 5/9 anonim válasza:
100%
én is sokat járok, mert néptáncos voltam
2009. júl. 14. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Bár táncos vagyok, nem szoktam. Egyszerűen nem szeretem.
2009. aug. 15. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nálunk Erdélyben van egy község,Szék,itt még ma is vannak zenészek és rendszeres táncházak.
2009. szept. 19. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:
én járok :) és sztem pesten elég sokan mert kb 1 napra jut 3-4 táncház.. mondjuk ez nem biztos h jó mert meg vagyunk osztva.. aztán vagy jó táncházat fogsz ki vagy nem :P
2010. jan. 24. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:
amikor lehetőség van rá,hogy elmenjek táncházba,mindig ott vagyok,sajnos elég kevés szép lány jár szokott ott lenni(egysem),de azért táncolok "öregebb" lányokkal...
2010. júl. 5. 09:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!