Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Volt már valaki Koreában?

Volt már valaki Koreában?

Figyelt kérdés

Ha volt valamelyikőtök meséljen róla kérlek. Vagy legalább válaszoljatok a kérdéseimre. :)

-Milyenek ott az utcák? Szűkek, koszosak, gyönyörűek, kellemesek...vagy milyenek?

-Az emberek? Mármint kedvesek, ellenségesek, változó stb.

-Milyen divatot követnek leginkább?

-Milyen az utcák, terek, parkok tisztasága?

-Tényleg vannak olyan gyönyörű rózsaszín virággal borított fák?

-Milyen hely? Szép vagy ellenszenves vagy...?

-Ha voltatok, miért mentetek oda?

-Hol voltatok pontosan?

Ezen kívül is mesélhettek még. Bármit. Élménybeszámoló, érdekesség vagy akármi. Annnnnyira érdekel, de nemfogok oda egyhamar kijutni.. :(

Előre is nagyon szépen köszönöm!

15L

2012. júl. 5. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem volt.
2012. júl. 5. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én már többször is jártam, a kérdéseidből valami idilli környezetre gondolna az ember, de Korea nem ilyen. Egy hatalmas tempóban fejlődő országról beszélünk, annak minden velejárójával együtt.

Milyenek az utcák? Jellemzően kopárak, sivárak - persze vannak nagyon szép helyek is. Koszos is némelyik.

Az emberek? Túlhajszoltak, lesesz.rom stílusúak. Van jobb dolguk is, mint veled foglalkozni. Velem pl. rendszerint bunkók :)

Divat? Minden, ami USA.

Tisztaság: Általánosságban elfogadható. De láttam már tisztább helyeket is.

A rózsaszín virággal borított fa inkább Japánban van...

Számomra teljesen ellenszenves Korea.

Üzleti út általában.

Szöul és környéke, ahol jártam, így a véleményem sem az országról, inkább erről a környékről szól.

2012. júl. 5. 17:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Az első válaszadó jobban jár, ha nem reagálok. :)

A másodiknak nagyon köszönöm. Igen a fák...Japán. Tudom, de elvileg vannak Koreában is. Gondoltam megkérdezem :D

Tényleg jó, hogy válaszoltál. :)

Még írhattok nyugodtan. :$

2012. júl. 5. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:

2ik valaszolo: "Számomra teljesen ellenszenves Korea"

megertelek teljesen!!!^^

Kerdezonek: kuldtem privatot!

2012. júl. 6. 06:11
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

A Sakura-fa tényleg Japánban van, ugyanakkor a Lie to me című kroeai doramában a két főszereplő egy szintén rózsaszín fa alatt ül és hullik rájuk a szirom. Nem tudom, melyik részben, mert igazából kicsit felejthetőre sikerült az a sorozat.

Élménybeszámolókat olvashatsz például itt: [link] Nagyon szépen leírja és bemutatja a mindennapokat, a környezetet, sokszor az emberi viselkedést is - hogy mindig késnek a koreai emberek... ^^

Engem éppen úgy érdekel Dél-Korea, mint téged. (:

2012. júl. 6. 10:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. júl. 6. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!