Állítólag Géczy Gábornak Kecskeméten 2012. jún.14. -én van egy előadása?
Figyelt kérdés
aki erről tud valamit az kérem írja meg, hogy mikor merre hány méter, kösz2012. jún. 13. 19:48
1/2 anonim válasza:
Kiábrándító, hogy emberek nem tudnak értelmesen kérdezni.
Én mondjuk valahogy így tenném fel:
Géczy Gábornak valóban lesz Kecskeméten előadása 2012. június 14.-én? Milyen további infótok van ezzel kapcsolatban?
Mellesleg gondolom a Google neked is a barátod!
2/2 A kérdező kommentje:
Hát elnézésed kérem, hogy ennyire kiábrándítottalak, hogy ember létemre nem tudok értelmesen kérdezni.
Nagyon király vagy ezzel a kérdés feltevéssel, valamit díjat kellene kapnod, vagy szobrot emelni neked, de tényleg nem minden nap látni ilyen ügyes kérdés feltevést.
Mellesleg nem barátom a Google, olyan egyszerű ember vagyok, hogy ember barátaim vannak, tudom le vagyok maradva. :(
2012. jún. 19. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!