Írnátok nekem népi csujjogatásokat?
A mérai hegytetőn, integet a szeretőm, fehér kendőt lobogtat, engem odacsalogat.
Szállj le kakas a kapuról, igyál vizet a lapuról, keserű a lapu vize, édes a babám szerelme.
Úgy szeretem a szőkét, mint a szőlőszemecskét, de még jobban a barnát, mint a borízű almát.
Ez a legény olyan muja, azt se tudja hova dugja, megkérdezte az apjátul elöl dugja e vagy hátul.
Ez a kicsi mulatság, tartana míg a világ, három éjjel három nap kimulatom magamat.
Három napig úgy járom, térdig kopjék a lábom.
Ez a legény úgy járja, összeakad a lába.
Vess figurát olyan cifrát csizmád sarka hányjon szikrát.
A te lábad fűzfavessző, tekeredik mind a kettő.
Cseresznyefa virágos, ez a legény jó táncos.
Ez az utca egy szál szalma, mégis végig megyünk rajta.
Túrót ettem üresen, attól járom ügyesen.
Járd ki lábam, járd ki most, nem parancsol senki most, járd ki lábam karikára a szeretőm bosszújára.
Akinek most kedve nincs, annak egy csöpp esze sincs, nekem kedvem vót volna, ha a babám itt volna.
Bárcsak ez az éjszaka, szentgyörgy napig tartana!
Üvegablak, réz a sarka, régi babám néz ki rajta, tudom nagyon fáj a szíved, hogy én nem vagyok a tied.
Ha kicsi is a legény, lehet azért vőlegény, széket tesznek alája, úgy mászik fel az ágyra.
Ez a tánc a legényeké, nem a házas embereké.
Aki miránk bámészkodik, az mi közénk kívánkozik.
...és persze mindegyik végén ott a "hujujujuju" vagy "híjú"! :)
2. vagyok, máskor akkor pontosítsd a kérdést, nem ciki, ha csak perverz kell :)
A 4. amit írtam elég perverz, azon kívül csak 2 ilyen jut eszembe... majd még írok ha eszembe jut..
A mérai piacon felborult egy kisasszony, rövid volt a viselője, kilátszott a pis...je.
Hogyha ugrok fölfelé, lóg a tököm lefelé.
Kedves utolsó, szerinted ez egy szép népi hagyomány része?
"Három szekér apró kavics, fom a p!nádat Maris. Hujujujuj juj juj."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!