Ha locsolkodáskor a fiú 12 óra után érkezik akkor a lány locsolja meg őt?
Figyelt kérdés
Ti hallottak már ilyen szokásról? Mert a barátnőm ezt hajtogatja, de sem az interneten nem találtam erről semmit, sem a nagyszülők nem tudnak erről, szerintetek?2012. ápr. 8. 15:01
3/8 anonim válasza:
Ez nem butaság. Sőt, ez a hagyomány. Utána nézhetnétek egy kicsit, mielőtt félreinformáljátok a másikat. Még a 87 éves dédimamám is nyakon önti azt, aki délután jön locsolni. Nem is nagyon találkoztam még olyan emberrel, aki ezt nem tudja. Lehet, hogy csak nem minden helyen szokás az országban, de a többség (ahol tartják a hagyományokat) így tesz.
5/8 anonim válasza:
Én is ismerem ezt a szokást, egyáltalán nem vagy hülye.
7/8 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy délután nem illik menni a fiúknak locsolni a csajokhoz. Ez a hagyomány, és ha valaki egyáltalán elmegy locsolkodni akkor illene ezt tudni...
8/8 anonim válasza:
Ez a szokás valóban létezik, DE: Ne marakodjatok, ugyanis nem mindenhol ez a szokás! Ez is területtől függ. Mint ahogy a többi ünnepet is, minden faluban kicsit máshogy ünneplik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!