Ha van nőnap és anyák napja, akkor miért nincs férfinap és apák napja?
Utolsó válaszadó nem halunk bele én anyumnak kivételesen egy Milka csokit vettem, de ti nők, anyák értékelhetnétek a példamutató életet élő családjukért dolgozó, áldozatot hozó férfiakat apákat !
Kissé nő-dominális az a mi társadalmunk !
Kedves válaszoló! Ha szerinted a nők értékelése annyit tesz, hogy vettél az édesanyádnak egy Milka csokit, akkor nagyon sajnálom őt. Mosogass inkább el helyette néha, és ne hándáld ország-világ elé.
Kedves feminista Andizsuzsi ne kotyogj bele mert nem tudod miket csinált az anyám becsapott, elkunyizta az élettársának a hitelkeretemet és még van néhány szégyenletes dolga egy anyához mérten.
Ma is megkaptam a magamét milyen rossz vagyok hozzá hát lehetek ezek után azt hiszem többet semmilyen nőnapot meg anyák napját nem tartok.
Minden a nők körül forog a havi fizetésemmel ne támogassam őket ?
Van férfinap májusban, és apák napja júniusban.
Google a barátod, haver.
Ezek a napok semmiről nem szólnak,csak arról,hogy sok agyhalott elmegy és ajándékot vesz.
A célja gondolom az volt ennek,hogy a nők is egyenjogúak legyenek.De már teljesen kifordult ez a dolog.Pl suliban fiúk felelnek ilyenkor,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!