Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Afterpartyn a csaj, akibe...

Afterpartyn a csaj, akibe szerelmes voltam, végig egy fiatal tanárral táncolt, nagyon közel hozzá. Ez csak nekem tűnik nem normálisnak?

Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert szerelmes voltál belé.

Milyen afterparty amúgy?

2011. dec. 4. 17:25
 2/9 kockásfülűnyúl válasza:
50%
Üdv a valóvilágban;) Bizony a szerelem egy "sötét verem2 amely képes olyan gondolatokat is szülni amelyek azt láttatják veled ami nincs is ott, vagyis ha valakit szeretünk akkor hajlamosak vagyunk bármilyen reakcióját túlértékelni pro, és kontra. Egyébiránt ha csak voltál szerelmes miért a kérdés feltevés? Hiszen ha valóban szerelemről van szó az nem illan el ilyen gyorsan.. Nem inkább mélytájéki erős hormonális ingerenciáról volt ott szó a te részedről amit még inkább felfokozott az esti buli hangulat? A csajt pedig megérthetnéd hiszen ha a tanáráról van szó kell a smúz a jó jegyért..tudod a világon vannak olyan csajok akik a rövidebb utat választják...habár a tanár ostoba hiszen ha kiderül a flört az az állásába kerülhet...Nos a válasz mellé kaptál egy kis "fegyvert" is... A többi rajtad áll;))))
2011. dec. 4. 18:16
 3/9 A kérdező kommentje:

"Üdv a valóvilágban;) Bizony a szerelem egy "sötét verem2 amely képes olyan gondolatokat is szülni amelyek azt láttatják veled ami nincs is ott, vagyis ha valakit szeretünk akkor hajlamosak vagyunk bármilyen reakcióját túlértékelni pro, és kontra. Egyébiránt ha csak voltál szerelmes miért a kérdés feltevés?"

Azért, mert egészen addig a pillanatig voltam bele szerelmes. Akkor jöttem rá, hogy végképp nem számíthatok tőle semmiféle viszonzásra.

Nem hormontúltengés volt, több mint egy éve tart.

A tanár nem tanítja a csajt. És bármennyire erősek is az ellenérzéseim, akkor se szólnék semmit a tanár ellen, ha tudnék olyanról, hogy több is volt a táncon kívül.

2011. dec. 4. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez van. Erre egyetlen megoldás van: nem szabad szerelmesnek lenni. Ez hülyén hangzik, de a mai világban sajnos ez már egyáltalán nem jön be a csajoknak.
2011. dec. 4. 23:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége a dolognak (az ilyen viszonyocskák gyakran tiszavirág életűek).

Szerintem ne szomorkodj, lesz még barátnőd simán :)

2011. dec. 5. 19:16
 6/9 A kérdező kommentje:

Lesz hát, de ez akkor is nagyon idegesít és felháborít. Annyi mindent tettem ezért a csajért, annyiszor igyekeztem a kedvében járni... á, hagyjuk, semmi értelme...

Csak azt nem értem, hogyan lehet ennyit enyelegni egy tanárral...

2011. dec. 5. 19:36
 7/9 kockásfülűnyúl válasza:
Tényleg nem értelek..Most kiábrándultál avagy sem? Mert hol erről, hol arról győzöd meg magad... Mint férfi a férfinak és itt nem valami soviniszta maszlag következik. Nem tudom, hogy a lány tudja. ismeri- e az érzéseid? Ha nem akkor légy férfi hívd meg vacsorázni (nem gyors büfé) beszélgess vele (ne nyáladzani, hanem beszélgetni, udvarolj neki, csábítsd el.. hidd el a mai nők is erre vágynak. Szerinted miért fogyasztják a szerelmes filmeket és az egyéb hasonló témában mozgó történeteket? Minden nő szívéhez megvan a kulcs, de megkeresned neked kell... Kívánom sikerüljön;)))
2011. dec. 6. 00:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, kiábrándultam. A csajról meg annyit, hogy annyi utalást kapott már tőlem, hogy azzal a Titanicot el lehetne süllyeszteni. Nyíltan nem hívtam még meg, csak ilyen apróságokra (pl. sokat vártunnk valamire, akkor elhívtam, hogy addig beüljünk valahova (az én számlámra), meg fagyira meg ilyenek... nem volt rá túlzottan vevő. Biztos vagyok benne, hogy nagyon is tisztában van azzal, hogy szeretem, csak legfeljebb a mélységét nem fogja fel. De aki esélyt sem ad, annak hiába udvarolok. Most már leszarom. Harcoljon érte a Batu kán!
2011. dec. 6. 13:06
 9/9 kockásfülűnyúl válasza:
Talán jól döntöttél...talán nem..mindenesetre ha ez a döntésed meghozza a lelki békéd, akkor mindenképpen megérte. Kívánom találj magadnak egy olyan lányt akinek még fontosak az értékes kapcsolatok (ezekből egyre kevesebb van, sajnos).
2011. dec. 7. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!