Hogyan oldjuk meg a szilvesztert?
Sziasztok,
a következő a probléma: adott egy 10-12 fős baráti társaság (fele-fele arányban a fiúk-lányok), és nem tudjuk, hol kellene szilvesztereznünk.
A városban ilyenkor rengeteg az ember és nem sok kedvünk van ott lenni, inkább csak a környéken mászkálni meg jól érezni magunkat (a többség nem lakik messze egymástól.)
Viszont: senkinek a szülei sem engedik azt hogy éjjel ha - 10 fokok lesznek ott lehessünk a házban, nem akarják ránk bízni, viszont kint megfagyni meg mi nem akarunk. Szórakozóhelyre nincs lehetőség menni mert nem engednek be minket (többség az 15-16 éves csak.)
Aki esetleg volt már így, az hogy oldotta meg? Mit tudtok tanácsolni?
Köszi előre! 15/F.
Mit mondjak, sajnállak titeket, ha nekem gyerekem lenne, inkább engedném, hogy nálam legyenek, mint hogy valami csöves helyre menjenek, ahol ki tudja milyen emberek vannak, meg mi történik. Legalább szemmel tudnám tartani valamennyire.
Ötletem nincs, legfeljebb az, hogy próbáljatok meg ezzel az érvvel hatni a szülőkre.
Valamelyikőtök szüleinek hétvégi háza? Nyaralója?
Ott jó bulik szoktak alakulni!:)
Köszi a válaszokat!
Hétvégi házra meg nyaralóra én is gondoltam, de hát a haveri körből mindenki azt mondta hogy nem nagyon van ilyesmi. Pedig tényleg jó lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!