Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szerintetek egy fiún b*zis a...

Szerintetek egy fiún b*zis a hangulatgyűrű?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
inkább gyermeteg
2011. nov. 16. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mi az a hangulatgyűrű, de elég b*zisan hangzik az egyszer biztos.
2011. nov. 16. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha sima hangulatgyűrű akkor nem b_zis de ha olyan csicsás , szíves meg mindenféle mintával ellátott akkor igen.
2011. nov. 17. 14:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem díszes, csak maga az a színváltoztató sáv van rajta. Engem nagyon megragadott a színvilága, ahogyan változik, szerintem egyszerűen gyöngyörű... mindegy, elég az, ha csak itthon viselem:D
2011. nov. 17. 18:30
 5/9 Nagyfater ***** válasza:
9%
Tudom, kinek a pap, kinek a paplan, de szerintem egy fiú (férfi) ujján a jeggyűrűn kívül minden más vagy a b*ziság, vagy a kivagyiság jele.
2011. nov. 22. 06:00
 6/9 anonim válasza:
A "b_zis " mint kifejezés használtata , az nagyon b_zis. Nagyon, nagyon.
2011. nov. 22. 10:01
 7/9 anonim ***** válasza:

nagyfater, azért vitatkoznék. van egy ismerősöm, aki 3 lánybarátnőjétől kapott gyűrűt, a monogramjaikat belegravírozva. szimpla ezüst, semmi csicsa. és hordja. és jól áll neki. és nem meleg. és nem is tűnik annak. és kész.

válasz a kérdésre: szerintem egyáltalán nem b.zis, ha tényleg nem az a csicsás fajta, akkor ugyan miért ne hordhatnád az utcán is?? nekem volt 4-5 éve ilyen, de elromlott és azóta fekete. :) hol lehet még ilyet kapni? :P

különben meg kérdező, ne foglalkozzál már azzal, h ki mit gondol b.zisnak. ha nem egy gyűrű miatt, akkor egy vé kivágású póló miatt szólnak meg (ami mondjuk nekem személy szerint nem tetszik egy fiún), vagy a pólód színe miatt (bár ilyen neonlilát és neonrózsaszínt fiú ne hordjon már). de mondom, kifejezetten nincs "b.zis" öltözék, vagy kiegészítő, csak ami már nagyon az, pl virágos pónis ruha/táska, sminkelt arc blablabla. ne akarj megfelelni mindig.

2011. nov. 22. 12:10
 8/9 A kérdező kommentje:

"Tudom, kinek a pap, kinek a paplan, de szerintem egy fiú (férfi) ujján a jeggyűrűn kívül minden más vagy a b*ziság, vagy a kivagyiság jele."

Ezzel én is így vagyok, de nem divatból tetszett meg, mint másoknak a fülbevaló meg a fültágító, meg az összes többi borzadály. Egyszerűen ENGEM fogott meg. De nem is hordom nyilvános helyen.

2011. nov. 22. 14:39
 9/9 mustafa33 ***** válasza:
bin Laden, Kadhaffi fekete köves gyűrűt hordtak. Más arab férfiak is, főleg a hadzsik. A ti szavatokkal élve bnzisak lennének?
2011. nov. 24. 04:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!