Mi visz rá egy embert arra, hogy csatlakozzon egy szubkultúrához?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az emósokra, animésekre meg a többi furcsa csoportra. Hogyan jutnak el az emberek idáig? Tényleg jól érzik magukat azzal, hogy olyan dolgokat csinálnak amik nem csak botrányosak, de 15-17 éves fejjel már gyerekesek is?2011. aug. 25. 14:10
11/13 anonim 

válasza:

Engem például életem végéig gyötörni fog a kétség, hogy megérte-e bulizni, vedelni és nőzni addig, amíg az egyik kolléga 80-as levelig tolta a karakterét wow-ban. Már sosem fogom megtudni, hogy miről maradtam le.
12/13 anonim 

válasza:

Szvsz a kerdezo ott teved, hogy az animesek az nem szubkultura, hanem hobbi csoport. A ketto total mas.
Egyebkent hiaba vedi a sok valaszolo a szubkulturakat, a barati tarsasaghoz tartozasnak, a bulizasnak nem feltetele a szubkulturahoz tartozas. En speciel zenei izles alapjan rocker vagyok, de eszembe nem jutna azon igyekezni, hogy a kulsosegeknek maradektalanul megfeleljek. Mert a szubkultura nem szol masrol, mint a majmolasrol, vagy eppen annak eroltetett ellenkezojerol.
13/13 anonim 

válasza:

ma 1:01:
Mert ha nem ritt rolad 2 km-rol, hogy csoves vagy digo vagy, akkor ugye nem buliztalcsajoztal volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!