Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A TÖRÖK / ARAB pasik miért...

A TÖRÖK / ARAB pasik miért szeretnek anyira ISMERKEDNI?

Figyelt kérdés

anyira ismerkedőek,és nyitottak. nagyon szivesen barátkoznak és nagyon közvetlenek. most itt nem arra gondolok,hogy eszóitanak s megfogdosnak. hanem nagyon szivesen beszélgetnek veled,kérdezgetnek,és érdekli őket minden téma.

akár az interneten,akár az utcán,ha összefutok egy török/arab sráccal mindig nagyon közvetlenek,de ugyanakkor szolidak,és tisztelettudóak. miért szeretnek enyire ismerkedni? (nőkkel persze..)

mert persze van sok európai jofej srác is.. de anyira nem lehet velük beszélgetni mint az arabokkal stb. mert az arabok nemcsak meghallgatnak,de viszakérdeznek és mesének magukról. és szinte báármilyen téma érdekes nekik.

miért van ez???

2011. aug. 12. 04:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

és aki egyiptomban van,és nem jött magyarországra,azzal ugyanugy beszélgetek.

és akkora a többi europai aki itt él,miértnem használja ki hogy europai csajok veszik körül?

2011. aug. 12. 11:08
 12/25 anonim ***** válasza:
Mert mondjuk nem idióták, és jobb dolguk is van, mint az utcán vadidegenekkel jópofizni? Nem biztos, csak egy tipp.
2011. aug. 12. 13:17
 13/25 A kérdező kommentje:

direkt kiemeltem hogy NEM leszólitgatásra értettem.

alapjáraton is.. az europai emberek mégha az ismerőseim,akkorse olyan beszédesek és élénkek mint az arabok. igy értettem!

de kösz hogy kiforgatod a szavaimat :)

2011. aug. 12. 13:30
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha a legnagyobb jóindulattal nézzük, félretéve, hogy a könnyű szexre vagy az európai feleségre és emellé állampolgárságra vágynak (a többségüknél ez áll fenn), és vesszük azt réteget, akik nem, nos, egyszerű:

Kíváncsiak, és varázslatos újdonság nekik, hogy csajokkal totál szabadon lehet dumálni bármiről.

A muzulmán országokban, pláne, ahol a vallási hagyományok még erőteljesebbek, az erkölcs megköveteli, hogy a nők a férjükön és a családjukon kívül ne érintkezzenek férfiakkal - aki ezt az erkölcsi útmutatást megszegi, a konzervatívabbak szemében pokolravaló mocskos ribanc. Tehát nőkkel fesztelenül haverkodni, barátkozni, dumálni, (közben a szemeket rajtuk legeltetni) náluk általában ritkaságszámba megy vagy egyenesen tilos, még a liberálisabbra vett muzulmán országokban sem annyira oldott a nemek közti viszony, mint nálunk, nagyon ritkák a vegyes baráti/haveri társaságok, vagy pláne a koedukált szórakozási helyek.

2011. aug. 12. 14:14
 15/25 anonim ***** válasza:

Nem forgattam ki semmit, te magad írtad, hogy

"akár az utcán,ha összefutok egy török/arab sráccal"

2011. aug. 12. 14:18
 16/25 anonim ***** válasza:

Mer kurelni szeretne. Sz@rik az rád meg a véleményedre csak kapjon meg, utána lekúr az egész galeri aztán meg séta haza és jöhet a következő kérdésed:

"Miért csak AZT akarják az arab/török pasik?"

2011. aug. 13. 22:20
 17/25 A kérdező kommentje:

30 éves vagyok.. tizen éves korom óta beszélgetek rendszeresen török/arab férfiakkal. sok ilyen ismerősöm van. éltem is már istanbul-ban. volt már dolgom török pasival. és még sosem éreztem ugy,hogy kihasznált volna.

többször éreztem ezt viszont europai pasival.

2011. aug. 15. 03:08
 18/25 anonim ***** válasza:
Figyelj, a lényeg nem változik. Egyszerűen örül, hogy európai nőkkel ezt megteheti, mivel náluk nem. Nem csak a szex terén vannak kulturális különbségek.
2011. aug. 15. 03:35
 19/25 anonim ***** válasza:
3%
Kaparja ki a szemed egy veszett macska,rohadt albán
2011. aug. 17. 15:02
 20/25 anonim válasza:
Tudod alapigazság az, hogy mindig az kell, ami az adott helyen nincs... Az ő szemükben az itt élők már egzotikumnak számítanak. Meg ott a nőket nem tudják megbámulni a csadortól meg a nem tudom mitől. xD
2011. aug. 24. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!