Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hova menjek, vagy mit csinálja...

Hova menjek, vagy mit csináljak húsvétkor?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretem a húsvétot.Régebben még szerettem,amikor még kisgyerek voltam,mert jó volt keresgélni a tojásokat,és a csoki nyuszikat,amit anyukám elrejtett a kertben,meg ilyenkor kaptam ajándékot is,szóval régebben jó volt.De mostanában,mindig olyan szar.Egyrészt az a sok hülye locsoló,akik még normális verset se tudnak mondani,csak várják,hogy megkapják a pénzt,meg utána bűzlök a sok kölnitől,másrészt az apám haverjai,amikor átjönnek,és isznak,bűzlenek az alkoholtól,meg össze-vissza röhögnek,meg engem is piszkálnak,szóval ez nagyon zavar.15 éves lány
2009. ápr. 1. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van . Ém is gyűlölöm a piás embereket!!!A húsvétot már teljesen lealacsonyították a pénzvárással, meg a piálással. Azt tanácsolom , menj el kirándulni, vagy akárhova a barátnőiddel,sokan ezt teszik. Nekem nem lesznek ilyen gondjaim , mert pont húsvét hétfőn is dolgozom, reggel 6- este 6-ig,de nem is bánom!:)
2009. ápr. 1. 09:11
 2/4 A kérdező kommentje:

De jó neked hogy pont akkor dolgozol:)

Hát ja lehet hogy az lesz,hogy a b.nőimmel beszélek,hogy menjünk el valahova,vagy esetleg a családommal megyünk kirándulni,még nem tudom,de azért köszi a választ:)

2009. ápr. 3. 08:37
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
utálod? mondjuk nem is csodálom én is azt tudom mondani amit az előttem válaszló menj el kirándulni vagy esetleg töltsd a húsvétot valamelyik barátnődnél és azok a nemnormális locsoló versek néha azért vannak hogy felkeltség az érdeklődést magukra ;) tapasztalatból mondom :D!
2009. ápr. 3. 10:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos, hogy a szexuális tartalmú, sokszor a nőket fenyegető, lealázó "tréfás"-nak szánt locsolóverseket Te egyáltalán nem tartod viccesnek. Én sem, pedig nem vagyok már tizenéves, és prűdnek nem vagyok mondható, de a szexuális célzások e formája egyáltalán nem tetszik.

Ne hagyd, hogy Benned keresse valaki a hibát, ha nem értékeled ezeket a dolgokat!!!! Teljesen jogos, hogy nem tetszik!!!

Az is bunkóság, ha az apád részeg haverjai arra célozgatnak - gondolom- (vagy bunkón ki is mondják), hogy már kifejlődtél. Gyerekkorodban nyilván nem volt ez, csak most váltál céltáblává, hogy nőiesedsz, és ehhez egyesek nem tudnak intelligens módon hozzáállni. Ha nem tudsz otthonról elmenni, akkor apukádnak mondd el (előre), konkrét példákkal alátámasztva, hogy ez Téged zavar, szóljon rájuk.

Nem kötelező otthon lenned ezen a napon, de ha otthon maradsz, és piszkálnak, próbálj visszavágni, éreztesd velük, hogy Téged nem lehet megenni vacsorára. De ha nem sikerül, akkor sem a Te hibád, hogy mások bunkók.

2009. ápr. 4. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!