Törökországban mik a szokások húsvétkor?
Te választodtad Törökországot? (Butaság volt :)
Válassz egy másik országot, amiről találsz valamit a neten.
Érdekes elképzelései lehetnek...
Mond meg neki, amit az első válaszoló írt, és kérd meg, hogy pontosítson a kérdésén.
Esetleg az a kérdése, hogy az ottani keresztény vallásúak hogyan ünneplik a húsvétot? Mert erre meg az a válasz, hogy ugyanúgy mint bárhol máshol, mert akik keresztények ott, vagy betelepültek, vagy felvették a vallást valamilyen okból, tehát csak átvették a szokásokat.
Tehát ott ennek nincsenek hagyományai, amik esetleg eltérnének.
Szerintem a tanár benézte kicsit, ha megengeded a véleményemet:)
Írj a Törökországi vallásokról! Hogy élnek ott keresztények?
Hogy legtöbben muszlimok, és hogy hogy viszonyul az iszlám Jézushoz?(próféta)
Vonhatsz párhuzamot a ramadám és a böjt a húsvét és a cukorünnep között.
Nem adott irodalmat hozzá?
Én vagyok a török, Locsolkodni jövök, Ha nem adtok piros tojást, Mindent összetörök.
Nos, nem szeretnék okoskodni, csak segíteni.
A keresztény húsvét ünnepe több alkotóelemből tevődik össze, ebből az egyik a tavaszi böjtölés (ez sok ősi kultúránál megjelent). Célja az, hogy megtisztítsa a szervezetet a sok káros anyagtól. Ehhez hasonló ünnep van a muzulmánoknál is, Ramadán (a törököknél Ramazán a neve) hónapjában, de az ünnep neve is Ramadán.
én első
Igen a ramadant összehasonlíthatjuk a húsvét előtti nagyböjttel, a befejezését, az iftárt a húsvéttal, de a ramadan csak 30 napos, teljesen más alkalomból tartják és idén őszre esik. Tehát az iftárnak a húsvéthoz azon kívül, hogy böjt után jön, nem sok köze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!