Hol tudnék normális kinaiakkal megismerkedni? Milyen az ö ismerkedési kultúrájuk?
szóval.
köszönöm az értelmes hozzászolóknak a válaszokat. Nö vagyok és férfival szeretnék ismerkedni. (nem forditva) De szerintem már egyre nagyobb az arány, h itt választanak maguknak feleséget/férjet. Lassan már a kinai illetve vietnámiak kisebbségben lesznek kis hazánkban. ( én ugy gondolom )
a többi aki csak idefirkált valamit... "keféltetni.." hát igen a magyar pasik töbsége ( tisztelet a kivételnek ) elbujhat mögöttük, mert nem tudják hogyan kell egy növel bánni. az meg h "nekik kisebb", akkor mi van?? ez nem határoz meg semmit... mert ha idös leszel, a farkad is elszottyan és csak a párod belseje lesz az ami visszakacsint rád ( amelybe beleszerettél.. és nem a pénisz méretébe.... ) aztán meg azok mondják ezt akiknek pénisz irigységük, vagy problémájuk van.
erre én is allergiás vagyok, mert h "kinai" és nem a náció határozza meg az embert... erre mondhatnám h "**** magyar.." és??? nem mindenki olyan...
A korom beliek, mind vagy nagyon gyerekesek ( még!!! ) vagy egetrengetöen hülye és még ráadásul balf*sz.
sztem van min gondolkodni, h az emberek miért is fikázzák egymást illetve irigykednek egymásra.....
valaki irta, h jó lenne együtt élni egymás mellet.. igazad van, de sajnos pont az ilyen hülyék miatt nem fogunk tudni....
Szia,
szerintem nagyon jó kérdést tettél fel, ez engem is érdekelne, (én is lány vagyok). Elég zártnak találom a közösségüket külső szemlélőként, de szerencsére vannak azért nyitottabbak köztük is. Nem egy példát tudok, amikor egy ilyen kapcsolat jól működik, akár a lány, akár a fiú a keleti. Ők egy iskolába jártak, így ismerték meg egymást. Ehhez szerencse is kell... de ha megtudsz valami hasznos infót ez ügyben, örülnék, ha jeleznéd nekem is :).
köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!