Most akkor haldoklom?
Masodik napja hogy migrenesen faj a fejem, vettem mar be gyogyszereket de nem segit. Kavet is ittam h menjen egy kicsit fel a vernyomasom.. de nem valtozik a szornyu fej fajas.. ma meg az orom vere is megeredt :( tanacstalan vagyok. Ketto napja eskuvon voltam es lazasan gyogyszerre ittam egy nehany pezsgot, sort, bort.. berugtam, mertekkel ugyan.. Mivel enyhithetek a fajdalmon fejfajason?? milyen hianyom van C vitamin B? Kerlek adj segito tanacsokat...
koszonom
Szia!
Menj el orvoshoz mindenképpen!
Nem hinném, h most vitaminhiányod lenne. De biztos, ami biztos, vegyél be c-t és b-t.
Kávét ne igyál, az szerintem csak ront a helyzeten.
A fejfájásod lehet sztem a gyógyszerektől+alkoholtól (bár az már kiment volna belőled, nem?), illetve a melegfronttól. Lehet, h nagyon alacsony a pulzusod és a vérnyomásod. (az orrvérzés lehet attól is, h durván fújtad az orrod. Vagy lehet, h vmi üreggyulladás, és azért van fejfájás is. De ezt csak mint laikus mondom.)
Próbáld meg a ginkgo biloba kapszulát, fejfájás-csillapítót. mozogj egy picit, hátha feljebb megy a vérnyomás.
De ez nem laikusokra, hanem orvosra tartozik!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!