Mit jelent, hogyha valaki fityiszt mutat?
Figyelt kérdés
Mikor mutatnak az emberek fityiszt?2011. ápr. 3. 19:04
1/8 anonim válasza:
Az a "kabbe"-nek a szalonképesebb formája, én úgy tudom. De lehet, hogy tévedek.
2/8 anonim válasza:
"nesze neked semmi"
ezeréves kézjel.
3/8 anonim válasza:
Jó az első válasz. Finomabban: "ezt neked!" A hüvelykujj hegyének kidugása a mutató- és a középső ujj között, ezzel nemi szervet jelképezve.
4/8 anonim válasza:
Szerintem az azt jelenti, hogy kabbe a csiklóm!
5/8 anonim válasza:
Az attól függ, melyik országban vagy!
6/8 anonim válasza:
Egyik válasz sem jó! A fityisz fügét jelent, vagy más szavakkal: neked attól korpás az orrod, vagyis nem kapsz belőle, nem adok neked stb..stb. Ha valaki valamilyen tárgyat kér tőlünk, és ezt mutatjuk neki, akkor ez azt jelenti. Ha orosz embernek mutatjuk, akkor már más a helyzet, mert náluk ez nagyon csúnyát jelent.
8/8 anonim válasza:
mondoshawannak: Én is olvastam, de szerintem nem jó a meghatározás, mert a "fityisz" szó már gyerekkoromban is létezett, és "fügét" jelentett már akkor is, olyan 50-60 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!