Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit jelent, hogyha valaki...

Mit jelent, hogyha valaki fityiszt mutat?

Figyelt kérdés
Mikor mutatnak az emberek fityiszt?
2011. ápr. 3. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Az a "kabbe"-nek a szalonképesebb formája, én úgy tudom. De lehet, hogy tévedek.
2011. ápr. 3. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

"nesze neked semmi"

ezeréves kézjel.

2011. ápr. 3. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Jó az első válasz. Finomabban: "ezt neked!" A hüvelykujj hegyének kidugása a mutató- és a középső ujj között, ezzel nemi szervet jelképezve.
2011. ápr. 3. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem az azt jelenti, hogy kabbe a csiklóm!
2011. ápr. 3. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Az attól függ, melyik országban vagy!
2011. ápr. 3. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik válasz sem jó! A fityisz fügét jelent, vagy más szavakkal: neked attól korpás az orrod, vagyis nem kapsz belőle, nem adok neked stb..stb. Ha valaki valamilyen tárgyat kér tőlünk, és ezt mutatjuk neki, akkor ez azt jelenti. Ha orosz embernek mutatjuk, akkor már más a helyzet, mert náluk ez nagyon csúnyát jelent.
2011. ápr. 5. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
44%

Ma 20:15-ösnek.

[link]

2011. ápr. 5. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
mondoshawannak: Én is olvastam, de szerintem nem jó a meghatározás, mert a "fityisz" szó már gyerekkoromban is létezett, és "fügét" jelentett már akkor is, olyan 50-60 évvel ezelőtt.
2011. ápr. 7. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!