Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért divatos manapság, főleg...

Miért divatos manapság, főleg fiatalok körében, azt hangoztatni, hogy "nem nézek tévét"?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 01:26
1 2
 11/19 anonim válasza:
Én sem divatból nem nézek tévét, hanem mert egyszerűen ami a magyar médiában folyik az igénytelen, erőltetett és unalmas. Arról nem is beszélve, hogy az interneten úgy és azt követek figyelemmel ami nekem jólesik. Szóval én örülnék annak a tendenciának ha a következő generáció bojkottálná a televíziós médiákat, talán akkor nem fertőznék a társadalmunkat mindenféle igénytelenséggel.
2011. ápr. 1. 13:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Mert annyira lement az ingyen nézhető csatornák színvonala, hogy már égő beismerni, ha nézed őket.

Mert annyira süt a műsorokról (kezdve a reklámmal), hogy át akarnak ejteni vagy nyerészkedni akarnak rajtad, hogy befolyásolhatónak, átejthetőnek és ezzel együtt primitívnek tűnsz.

Mert a neten te választod meg, milyen színvonalú híreket/oldalakat olvasol, milyen filmeket nézel és hogy mikor kívánod ezt tenni.

Szerintem ennyi.

2011. ápr. 2. 15:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Én sem nézek tévét, és egyáltalán nem divatból. Van pár műsor, ami érdekel, ezeket megtalálom neten is. Vagyis, ha pontosan akarunk fogalmazni: tévét nem nézek, de tévéműsort igen :)
2011. ápr. 2. 18:15
 14/19 anonim ***** válasza:

anno még lustaság miatt mondtam le a tv-ről. nem volt kedvem átcipelni a másik lakásba, mikor elköltöztem. azóta meg rájöttem, hogy annyira nem hiányzik, hogy ha lenne se nézném.

a neten olyan jól el tudom tölteni az erre szánt időmet, hogy néha úgy érzem, hogy még 24 óra is kevés egy naphoz :D

rámsütik a bélyeget, h biztos csak divatból mondom. erre csak annyit felelek, hogy gyere át nyugodtan, nézd meg, valóban nincs :D

műsorok színvonala tényleg olyan alacsony, hogy nincs miért nézni. valóvilág barátok közt fókusz? nézze az, aki rá van szorulva :P

2011. ápr. 2. 19:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Talán mert nem nézünk tévét? Marha gagyi a magyar TV és az internetről simán levadászhatok mindent amit látni akarok, idegesítő reklám nélkül.

Híreknek meg jobb az al jazeera vagy bármi más. Őszintén szólva a magyar hírműsorok sz@rt sem érnek.

2011. ápr. 3. 18:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezt nem "divatos hangoztatni", hanem így van. Az internet kiszorítja a tévét.
2011. ápr. 8. 18:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Kevés már a tévé a fiataloknak. Nekem is. Akkor akarom nézni azt, ami és amikor eszembe jut. Úgy hogy közben ideoda tekerem, szüneteltetem, egyszerre többfélével foglalkozom, megy mellette más is.

Neten ez működik, tévével nem.

2011. ápr. 12. 20:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert zsidó agymosás...
2011. ápr. 25. 20:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Azér van ez mer a tv tömeg ízlést elégit ki míg az internet az egyénit.

Tehát te szabod meg h mit akarsz nézni, mikor, hogyan.

Reklám nélkül és ezzel a tv- nem tud versenyezni. bár a rádió se.

És én már totál hozzá szoktam ehhez h aha tetszik ez a film, most nézem meg és ha akarom ki is tom írni.

És reklám nincs benne.Mikor kijön dvd-n már meg is tom nézni, letöltöm és ingyen van :)

Szerintem a tv mint szolgáltatás 15 éven belül el tűnik.

Jelenleg is kb a lakosság 40%-a néz még tv-t tehát a műsorsára már mondhatjuk h nincs igény.

Az mehet a múzeumba csak az néz még tv-t aki alapszinten sem ért a számítógéphez :) Ők ilyen 60+ körül vannak.

Egyedül az menti meg ezt az eszközt h ma már lehet számítógép monitornak használni, továbbá a játékkonzolok alávető tartozéka és nagy része már usb-t is be tud olvasni. De a tv műsornak már lejárt az ideje, mondjuk nem is baj :)

2013. okt. 21. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!