Betartottad a mai hamvazószerdai bojtot?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 22:02
2/16 anonim válasza:
Honnét, igy is olyan sovány vagyok Judo-ban a legkisseb kategória 13 kilóval nagyobb nálam, és 17 éves vagyok, jó hogy nem tartom be, ne nézz hülyének...
Megpróbáltam anyit enni amenyit csak birtam, minél nehezebb kaját :D
3/16 anonim válasza:
nem de votlam misén hamvazkodni(és nem önszántamból elhiheted:D)
4/16 anonim válasza:
Hát reggel elrohantam egyetemre, haztán haza, ott magambatömtem néhány pogárcsát, meg pár almát, ami az utamba került, aztán elrohantam lovagolni, majd vissza a suliba, aztán barátnőmmel az uszodába esti úszásra, és most értem haza. Igen, mondhatjuk, hogy ma böjtöltem, pedig ateista vagyok:D
5/16 anonim válasza:
atyaég... de jó, hogy eszembe juttattad. ma még nem ettem semmit! nem vicc... de ez nem a böjt miatt van, szimplán nem nagyon tudok enni már hetek óta. általában letolok valamennyit, hogy ne legyek rosszul, de néha elfelejtem, mint ma is!
6/16 anonim válasza:
csak a keresztények olyan marhák :) élvezem az életet amíg élek, szenvedek így is eleget ok nélkül(család,pár,nem kapunk munkát,nincs pénz, stb.), még majd sanyargassam is magam pluszba?
8/16 anonim válasza:
Hogyne!!!
Ettem is rá egy jó kis marhapörköltet nokedlivel és uborkával. Majd leöntöttem egy kis sörrel.
Látod, nem veszett még ki az ünnep tisztelete?! :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!