Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Orbán viktor tényleg, meg...

Orbán viktor tényleg, meg akarja változtatni az ország nevét? Illetve az volt a rádióba, hogy Magyarországot megváltoztatja (meg talán vmien. Királlyá koronáztatja magát).

Figyelt kérdés
SZÁNDÉKOSAN ÍRTAM KIS BETŰVEL A NEVÉT !!!(13/f)
2011. márc. 21. 14:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Nem hiszem, hogy bármilyen hivatalos papírt lecserélnének, erről valahol már olvastam, hogy nem teszik meg. Ez csak egy gesztus, mindenféle jelentőség nélkül, de jól lehet rajta csámcsogni.
2011. márc. 21. 20:28
 12/12 anonim ***** válasza:
35%
Attól, hogy nem pártolom a hülyeségeiket, szerintem ez a névcsere a kevés jó döntéseik között fog szerepelni :) Most mondjátok ki, hogy Magyar Köztársaság vagy Czech Republik - utána hogy Magyarország és Csehország. Míg az előbbi kissé fenyegetően hat (na meg ellentmondásos, főleg mivel nem a köztársaság felé megyünk he-he) addig a másodikban csak a haza mint olyan van meg. Like!
2011. márc. 22. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!