Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hogyha természetesen senki...

Hogyha természetesen senki nem nézi a valovilagot meg egyéb nephulyiteseket, hoyghogy megis mindenki tudja hogy mi tortenkik benne?

Figyelt kérdés
Én nem nézem, meg le is sz.rom, de úgy látszik egyedül vagyok...
2011. febr. 13. 13:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Már írtam hasonló kérdéseknél.

Drága nagymamámmal élek együtt, aki nagyot hall, ennek köszönhetően elviselhetetlenül hangosan nézi a TV-t. Természetesen mindig a VV-t vagy az ATW-n az "idős vagyok, betelefonálok és hülyeségeket beszélek a politikáról" fajta műsorokat nézi.

Ha valamilyen oknál fogva nem hallanám az egészet, akkor mindent megtudok az iskolában. Szinte mindenki azt nézi, mert ez a "trendi".

Ilyen téren szívesen cserélnék veled kedves kérdező!

2011. febr. 13. 16:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha már nem nézed a VV-t, akkor helyette lapozgass egy helyesírási szabálykönyvet kedves kérdező!
2011. febr. 13. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát én sem nézem, és nem is tudom, hogy mi történik, de mivel facebook-on folyamatosan ez a téma az ismerőseim között, ezért bár el sem olvasom őket, neveket tudok sajnos.

Rendkívül irritálnak az ilyen néphülyítő műsorok, x-faktor, megasztár, ilyen-olyan celeb műsorok, gyűlölöm őket, egyiket sem néztem, a tv2-n a tényeket, az rtl-en meg showder klubot nézek, oda se kapcsolok rájuk ezen kívül soha. Újságot nem olvasok, neten szoktam megnézni a megyei hírújságot néhány naponta, híradót szoktam nézni egy-két adón (m1-en, hírtv-n, tv2-n, dunatv-n).

Spektrumot, Nat.Geo-t, Comedy Centralt, Historyt, Animal Planetet nézek, néha Cool (krimik, showder klub), Viasat (krimik, néha filmek).

2011. febr. 15. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!