Más országokban ünneplik a névnapokat?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy ez is kizárólag magyar szokás.2009. jan. 30. 07:33
1/18 anonim válasza:
sok Dél-Amerikai országban is ünneplik és pl. Olaszországban.
2/18 anonim válasza:
:DDDD Olaszország nem Dél-Amerikában van de mind1.
Amúgy a szlovákok is ünneplik a névnapokat.
3/18 anonim válasza:
Nálunk nem ünneplik (Szerbia)...
5/18 anonim válasza:
a finnek is unneplik. a 2. valaszolo pedig tanuljon meg olvasni es/vagy szoveget ertelmezni, az elso valasz nyomokban sem tartalmazza azt, hogy Olaszorszag Del-Amerikaban van.
6/18 anonim válasza:
tudom h.nem Dél-Amerikában Olaszország, csak hoztam egy másik európai példát is,bocs ha félreérthető volt..:-XD 1.voltam
7/18 anonim válasza:
Amúgy szerintem tök felesleges.
8/18 anonim válasza:
Németországban csak a párom családja ünnepli az enyémet. Náluk ilyen nincs és annyir aranyosak amikor engem felhívnak a névnapomon. :D
10/18 anonim válasza:
Persze hogy nem csak magyar dolog ez, hiszen ahol valamikor a katolikus vallás dominált, ott elterjedt. Mert hogy a katolikus 'szentek' névnapjaival van kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!