Az USA nagyon veszélyes ország?
Minek van olyan sok rendőr, rendőrautó. Azt mondta több ember, mert veszélyes, de néhányan azt mondják, mert az amerikaiak szeretik megelőzni a bűnt, ezért járőrözik annyi rendőrautó minden fele.
Mi az igazság valójában?
tegnap 11:59
Ezt a költözzcigánycsaládmellét 3 teljes éve nyomatjátok változatlan formában. Tényleg nincs bennetek egy fikarcnyi kreativitás sem? Szerencsétlen jobbiknyikok.
ma 13:51
Ki jogvédősködött itt?
Csak azt a szöveget nyomod, ami a végtelenített szalagodra fel van véve, droid?
Látom, neked még "ennyire" se megy az érvelés,csak ugatsz itt mint egy utcagyőztes szobatacskó, jobbikozol, naccizos, fasisztázol, masinisztázol, de annyira már nem vagy májercsávó hogy befizesd helyettem is az adót, vagy letedd az óvadékot Kolompár Orbánért.
Ha így sem tudod felfogni, akkor segítek: Több száz éve próbáljuk a romákat integrálni békés módszerekkel, iszonyú összegű pénzjuttatásokkal, ők pedig továbbra is visszaélnek ezzel, hisz semmi mást nem kell tenniük,csak rasszizmusról nyígni a sajtónak, ha csúnyán néz rájuk valaki. És itt tartunk most 2010-ben. Iszonyú összegeket szórtunk ki az ablakon (a magyar államadósság kb. ötvenszer jönne ki belőle), ők pedig továbbra is élősködnek, bűnöznek, mert nekik minden JÁR alanyi jogon. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az integrációs módszer csődöt mondott. Az, hogy te két lábbal ugrasz mindenkire, aki ezt szóvá teszi, ajvékolsz, naccizol, jobbosozol össze-vissza, a felsorolt indokok miatt abszolút nem mérvadó.
"Mert ez egy rendőrállam. Az USA-ban hihetetlen keménykedés zajlik ezen a vonalon. Az eredmény, hogy 2 millióan vannak börtönben, többen, mint Kínában. Az amerikai rendészeti szervek nagyon brutálisak, szigorúak és mérsékelten hatékonyak.
"az amerikaiak szeretik megelőzni a bűnt"
Ez abszolúte hamis állítás. A megelőzés európai találmány, ott foglalkoznak a bűnözés társadalmi okaival, azok kezelésével. Az amerikai gondolkodásmód nem ismeri a "társadalom" fogalmát, ott van a bűn, meg van a büntetés és kész. Ha valaki elkövetett valamit, kap 10 vagy 20 évet, aztán szevasz. Hogy a bűnt meg lehet-e előzni, vagy hogy a bűnözőt átneveljék, vagy visszavezessék a társadalomba, az fel sem merül az amcsiknál. Az ő elvük az, hogy a büntetés célja a büntetés, a bűnözés pedig szerintük nem társadalmi kérdés, hanem egyszerűen rossz emberek gonosz tette és kész.
"
Na, én pontosan ezért félnék odamenni. Abból, amit látok, az jön le, hogy ott nem a bűnözőktől kell félni, hanem a rendőröktől. Csomó mindenért lecsukhatnak jó sok időre. Persze épeszű ember ilyeneknek nem kerül a közelébe se, de ha nem ismeri a szokásokat... úgy hallottam pl. hogy a gyorshajtókat rögtön elviszik. A műásik meg, hogy úgy tudom, ha belépsz egy farmer birtokára engedély nélkül, szabadon lelőhet. Ez mi már? Paranoiás nemzet. Szerintem ezek nagyon beteg dolgok.
Nem visznek el rögön gyorshajtásért. Kapsz egy jó nagy befizetendőt, de csak ennyiért nem.. Ha részeg vagy, nincsenek rendbe a papírjaid akkor viszont igen.
2. "No state that I know of allows for the use of deadly force to evict simple trespassers.."
"Deadly force can only be used legally when there's an imminent and present danger to a humans life. It is NOT legal to use deadly force for property crimes like trespassing or vandalism."
"if it isn't reasonably justified(like threaten another person's life), he can be held accountable for the death."
Tehát ha szimplán ott mászkálsz, akkor hívhatja a rendőröket, vagy megkérhet hogy távozz. Amíg te - bizonyíthatóan - nem veszélyezteted őt vagy másokat, addig szó sem lehet semmiféle erőszakról..
Amúgy ez egy városi legenda, Texasról szoktak ilyen sztereotípiákat gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!