Van még olyan ország, aminek olyan nyögve nyelős a himnusza, mint a miénk?
ma 21:32
Vannak országok, amelyek cserélgetik a himnuszukat, általában ilyen komoly országok szoktak lenni, mint Románia, Benin vagy Afganisztán.
Tegyék azt!Nem kell mindig más országokat majmolni!
De, ha már itt tartunk, Te tudnál írni ilyesmit?
Képzelem, miről szólna...
:S
23:00
"szép, szép, de csak a fájdalmat meg a szomorúságot érzem, ha meghallom..."
Mert azt akarod kihallani belőle. Hogy te is fikázhasd :)
a zenéje nem tetszik.(mint már írtam, hogy az érződik ki belőle, hogy kényszerből írták). ez tök független a helyesírástól.
nem sok köze van se a nyelvtanhoz, sem az irodalomhoz.
nem mások helyesírását kritizáltam. akkor jogos lenne, hogy miért nem írtam egybe azt a szót. vagy pl. ha vmi gagyi zenét dicsértem volna (pl. vmi csonka andrást, vagy zámbó jimmyt) , akkor lenne jogos, hogy, hogy jövök himnuszt "becsmérelni".
de így nem sok köze van ahhoz, hogy amiatt ne tudnék vmit jól megítélni, mert egy szót nem írtam egybe.
meg esetleg más hibákat ejtek, pl. kis betűvel kezdem a mondatot, meg nem a helyesírás szabályai szerint rövidítek néhány szót, vagy esetleg elütök néhány betűt.
egyébként lehet, hogy ebben a kérdésben nincs igazam, de semmi köze ahhoz, hogy a nyögvenyelőst egybe írtam-e le, vagy külön.
azt meg eddig csak butáktól tapasztaltam, ha nincsenek érveik, előjönnek a helyesírással, és azon kérődznek.
azt hallottam, hogy énekelni, kórusban tök jó. de nekem maga a zene nem jön be. feldolgozása már volt, hogy tetszett. de sose hallgattam meg a himnuszt 8eredetit), csak azért, hogy valami jó zenét hallgassak.
lehet a nyögvenyelős nem a legjobb szó. inkább olyan merev.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!