Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Van még olyan ország, aminek...

Van még olyan ország, aminek olyan nyögve nyelős a himnusza, mint a miénk?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 20:43
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
50%
Nem szégyelled magad, hogy hazád Himnuszát becsmérled. A legszebb himnusz, aminek van mondanivalója. Van olyan ország, amelynek még szövege sincs.
2010. nov. 3. 20:50
 2/59 anonim ***** válasza:
75%
Nem unjátok még? Ez az ezredik ilyen kérdés. A magyar himnusz a világon a legrondább, legszomorúbb, leglúzerebb, legbúsabb, most meg még nyögvenyelős is. Vándorolj ki, aztán énekeld az angol himnuszt, amikor Londonban pincérkedsz. Az nem nyögvenyelős.
2010. nov. 3. 20:51
 3/59 anonim ***** válasza:
73%

ma 20:50

Ez egy divat itt a gyk-n. Magyarországot és a magyarokat leszólni, mindent szidni, ami magyar stb. Nagyon sok témakörben megy ez folyamatosan. Többnyire valószínűleg a disszidensek csinálják, mert frusztráltak, amiért nem néznek fel rájuk az itthonmaradottak.

2010. nov. 3. 20:52
 4/59 A kérdező kommentje:
nem szégyellem, nekem nem tetszik a zenéje. sztem az érződik rajta, hogy a szerzőjét bezárták egy szobába, és addig nem engedték ki, amíg nincs vele kész.
2010. nov. 3. 20:53
 5/59 anonim ***** válasza:
81%
Tényleg nem a legvidámabb, legoptimistább himnusz de szerintem nagyon szép. Én amúgy baloldali vagyok, agybajt kapok az ilyen "nagymagyar" dolgoktól, de a himnuszra tényleg büszke vagyok.
2010. nov. 3. 20:56
 6/59 A kérdező kommentje:

nem a magyarokat szóltam le. a himnusz zenéje egyáltalán nem tetszik.

Sok minden van, ami tetszik a magyarokban, vagy Magyarországban, de a himnusz zenéje nem tartozik azok közé.

2010. nov. 3. 20:57
 7/59 A kérdező kommentje:

elsőnek:

nem vagyok jó pincérnek. remek állásom van itthon, pont azt csinálom, amit szeretek.

2010. nov. 3. 20:58
 8/59 A kérdező kommentje:
az előzőt a másodiknak írtam, bocs
2010. nov. 3. 20:59
 9/59 anonim ***** válasza:
83%

Hallgasd már meg a "Csángó himnuszt", majd rájössz, hogy az milyen borongós a magyarhoz képest.

http://www.youtube.com/watch?v=qrpu0TtmjOY

De a cigány himnuszt is érdemes meghallgatni, mert az se túl optimista ( meglepő módon)

http://www.youtube.com/watch?v=ORJoAdaMHRI&feature=related

2010. nov. 3. 21:01
 10/59 anonim ***** válasza:
70%
Akkor meg kussolj, ha remek az életed. Pont ezért nem érted a Himnuszunk tartalmát, mert te még nem szenvedtél. Én Magyar vagyok és ha bárhol vagyok meghallom a Himnuszt, bizony kicsordulnak a könnyeim. Ez a miénk és bármit elvehetnek tőllünk, de a Himnuszunkat soha.Kedves nyögve nyelős!
2010. nov. 3. 21:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!