1/9 anonim válasza:
Földrajzilag nem. Hogy társadalmilag/kulturálisan az-e, azt nem tudom. 1989-ben voltam Szovjet-Moldáviában (nem tudom erre gondoltál-e, vagy a román részre) az "klasszikus" szovjet volt.
2/9 TappancsMancs válasza:
3/9 anonim válasza:
Földrajzilag nem, de mivel románok laknak ott, akik balkáni származású nép, ennyi erővel kulturálisan annak tekinthető
4/9 anonim válasza:
#1 Mit értesz azalatt, hogy ""klasszikus" szovjet"?
5/9 anonim válasza:
#4 A köztársasági kormány vendégházában laktam, és a fürdőszobában állandóan égetni kellett a villanyt, hogy ne jöjjenek elő a csótányok.
A kijevi képviselőnk a helyi KP vendégházában lakott. Kocsival csak engedéllyel lehetett behajtani az utcába. A gyalogos forgalom elvileg megengedett volt, de nem járt arra senki gyalogosan sem. A kollégám bement a recepción egyeztetni, hogy rendben van-e a foglalása. Ez 3-4 perc volt, ezalatt a CC rendszámú kocsijáról lelopták az ablaktörlőket.
6/9 anonim válasza:
#5 Mi voltál, és hol dolgoztál, hogy ilyen helyeb szálltál meg?
7/9 anonim válasza:
A balkán kérem szépen a Hegyeshalom felirattal kezdődik amikor Ausztriából Magyarisztánba lépsz. Hozzávetőlegesen. Igen Moldova is javában mordor még jobban mint a balkán.
9/9 anonim válasza:
#6 Ha válaszolok, kb 70 %-os biztonsággal be lehet azonosítani, ki voltam, amikor még dolgoztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!