Miért nem törlik el végre a locsolkodást?
Figyelt kérdés
Nyugaton nincs locsolkodás, csak elmaradott népek erőltetik ezt a hülyeséget. Amúgy minden nő utálja. De a magyarnak ezt hiába magyarázod, le leszel libsizve, feminácizva. Bár elnézve a színvonalat, ezeket a szavakat már bóknak kell tekinteni.2024. ápr. 1. 12:29
11/14 anonim válasza:
Ha a locsolkodáson akaratod ellenére, akár aktívan, akár passzívan részt kell venned, akkor azt a családi/baráti körben kell rendezni, és nem hatalmi szóval eltörölni más szórakozását. Állj a sarkadra!
12/14 anonim válasza:
#3 Nem válaszoltál arra, hogy ki törölné el.
13/14 anonim válasza:
Ne legyél má hülye kérdező!
Ma már pont nem nagyon locsolkodnak a kamasz fiúk. De ha eltörölnék, és nem szabadna csinálni, akkor a locsolkodás punk lenne és locsolkodnának a tinik.
Én,meg egy haverom félig-meddig viccbōl a városban matyóhímzéses ingben útrakeltünk és még s távolabbi ismerősökhöz is bekopogtunk egy locsolás erejéig.
Én pont azt tapasztaltam, hogy nagyon sokakat nem locsolt meg senki rajtunk kívűl, és még a fiatalabb, 16-25 éves lányoknak is jól esett a dolog.
14/14 anonim válasza:
#13 A kérdező nem hülye. "Csak" gyönge ahhoz, hogy a saját környezetében érvényesíteni tudja az akaratát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!