Magyarországon eddig két városban fedeztem fel azonos szimbólumot, nem tudom a nevüket, ahogy nyilván azt sem honnan erednek ? (Többi lent)
Magyarországon eddig két városban fedeztem fel azonos szimbólumot, nem tudom a nevüket, ahogy nyilván azt sem honnan erednek. Ami érdekes, hogy találtam szintén azonos szimbólumot ami állítólag az indián kultúrából van, és szerintem van hasonlóság a magyar és az indián szimbólum között, azonban sem erről sem a másikról nem találtam infót.
Még csak most megyek a téma után.
Két lehetséges verzió van.
1. Amelyik városokban felfedeztem ezt a szimbólumot, kérjek ki infót az önkormányzattól?
- érdekes az egyik szimbólum egy főtéren van, a másik pedig egy hévállomás mögötti ház falon.
- A másik hasonló szimbólum két indián koponya díszítésen volt. Ezt az interneten láttam.
- maga a szimbólum viszont hasonló poszeidon szigonyához, ennyire nem vagyok meredek nem hiszem hogy van összefüggés.
2. Csinálják képet róla és nézzem meg Google keresővel hátha ki ad valamit ?
Milyen más lehetőségek vannak még?
Nincs még kép. El kell mennem azokra a helyekre ahol láttam.
Ezek fából vannak ki faragva, nem graffiti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!