Melyik magyar állami vállalatból van eleged a leginkább? Amelyik a legtöbb bosszúságot okozta neked... írd le miért?
Van fogalmad arról, hogy mennyibe kerülnek a szteroidok? Szerintem nincs.
mondanám hogy a máv, de alapvetően a vonatközlekedésre vagyok allergiás nemzetközileg... gusztustalan, unpraktikus és veszélyes is, egyesek mégis úgy csinálnak, mintha ez lenne a fejlődés. és ha belegondolok, hogy alig 15 év múlva még a normális autókat is betiltják, és akkor marad a kis elemes dodzsem meg azok a gusztustalan szerelvények... sírhatnékom van.
tehát akkor szervezetből legyen a.. hulladékgazdálkodás. azt már nem tudom hova tették. MOL?! mindegy. kifizetek egy rahedli pénzt azért, hogy megcsináljak mindent magamtól, válogassam szét, szállítsam el, de szigorúan csak minden második telihold után fél kettő és három között veszik át, átláthatatlan, ha az ember be akarja tartani a sok hülye szabályt, azért büntetik, ha más nem tartja be azért is a vétlen felet büntetik.
Vegyész vagyok, és dolgoztam eleget élelmiszeriparban, hogy válaszra se méltassam ezt az ökörséget amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!