A romák azért tudnak sokszor sikeresek lenni a különböző adok-veszek üzletelésekben, mert teljesen gátlástalanok?
"Miért, sikeresek? Mióta? Mitől?"
Amit a második leírt, mert van eszük, hogy hogy kell így "cigánykodni" hogy jó áron tudják eladni a cuccokat.
Yes.
Egyszer dolgoztam egy call centerben, ahol a legsikeresebb dolgozó egy roma srác volt.
Lényegében embereket kellett átbszni a T-com nevében. Míg én szenvedtem és moralizáltam, és el is jöttem onnan, a csávó minden szívbaj nélkül eladta mindenkinek a cuccot.
Szerintem az IS benne van a kalapban, hogy a gyakorlat teszi a mestert, amennyiben te is egész nap seftelnél, akkor te is belejönnél idővel.
Vannak olyan ágazatok (ha mondhatom így), ahol némi gátlástalanság szakmai követelmény.
Megjegyzem az ingatlanügynök is ilyen, azok többsége nem roma, de mégsem kell a szomszédba menniük nekik sem némi gátlástalanságért.
Nem.
Gátlástalanoktól balekok vesznek, jó üzletembertől sokan. A jó üzletembernek persze sokféle tulajdonsága van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!