Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hogy állsz most a halloweennel?

Hogy állsz most a halloweennel?

Figyelt kérdés
Csak szavazz, szöveget ne írj!
2022. okt. 28. 17:52
A kérdező szavazást indított:
Imádom, ünneplem, vásárolok, e nélkül nem élet az élet.
Néphülyítés, üzleti fogás, hányinger, a vízcsapból is ez folyik.
Mi az?
28 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Hulye, aki elutasitja ezt a vidam esemenyt! 😊
2022. okt. 28. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Senki fejéhez nem tartanak fegyvert, hogy ünnepeljék, vagy, hogy pénzt költsenek rá. Én számomra mindig érdekes volt. És hát, mert kirakok egy sütőtököt, nem érzem magam behülyítve.
2022. okt. 28. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

"Csak szavazz, szöveget ne írj!"

Nem csak a szavazásban megadott lehetőségek léteznek, mint opció. Engem pl szimplán nem érdekel az egész. Nincs bajom azzal, ha valaki ünnepli, de én nem ünneplem. Ennyi.

2022. okt. 28. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Miért ne írjak szöveget? Én pl. nem tudok szavazni, mert nem vagyok ennyire végletes gondolkodású. Nem imádom, de nem is tartom hányingernek.
2022. okt. 28. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Október 31-én a reformáció napja van.

Meg az informatikus karácsony.

Ünnepeljen halloweent az, aki akar.

2022. okt. 28. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Szöveg.
2022. okt. 29. 03:37
 7/8 anonim ***** válasza:
69%

Pedig leírom szöveggel, miután nem biztosítottál minden opciót :D

Engem nem érdekel, illetve lehet érdekelne, ha nagyobb kultúrája lenne ennek nálunk, de nincs. Gyerekként nagyon szerettem volna partikat, beöltözést, cukorkakéregetést, de semmi nem volt ezekből. Most már iskolák jobban megtartják, néha látok egy-egy boltban tököt, vagy egy-egy lakás bejáratánál valami díszt, de szerintem nálunk sosem lesz igazán átvéve az az igazi külföldi halloweeni feeling. Magamnak meg minek vegyek ezért bármit is. Nem rajongok érte, de egyáltalán nem gyűlölöm.

2022. nov. 4. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Utálom ez egy szar vanbffqbfgnsgngsngsnszjzwhwtjggsjgskzjwzn
2022. nov. 9. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!