Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Ki segit nekem? (Egri Csillagok)

Ki segit nekem? (Egri Csillagok)

Figyelt kérdés

Lessz felmérönk pénteken az Egri Csillagokból...és van egy pár szó amiket meg kell magyarázni?!Én kiolvastam a nyáron a könyvet....de ezekre nem emlékszem..kérlek segitsetek.

aszab-......

aga-..........

amulett-........

derbis-...........

És vannak nevek is,amelyeket 1 mondatban el kell mondani hogy kik is voltak ezek az emberek,vagyis milyen szerepet töltöttek be a regénybe?!

Cserhán-........

Tulipán-........

Hegedűs-........

Bálint-.........

És még egy utolsó kérdés....Van egy olyan kérdés hogy..."Az egyik vezető rossz szokása...és kell egy olyan epizód...ahol valaki felfedi ezt a rossz szokását...ezt aztán végképp nem tudom. :D Kérlek segitsetek...csak pénteig van időm...és én probáltam odafigyelni eléggé a konyvre de ezek azét elég nehéz kérdések.

KÉRLEK SEGITSETEK.

2010. szept. 14. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
El sem olvastad.
2010. szept. 14. 20:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

az amulettet tudnod kellene, ha olvastad a könyvet. Emlékezz, Jumurdzsáké.

egyet segítek, mert ez szerintem nagyon nehéz: az aszab gyalogos katona a seregben.

a többit is tudnod kellene, lapozz bele a regénybe.

2010. szept. 14. 20:15
 3/13 A kérdező kommentje:
elolvastam,komolyan elolvastam...az a baj hogy a könyv nincs meg me a könyvtárból kölcsönöztem ki...s az amulettet tudom :D Csak én leirtam mindent amit irtunk a füzetbe. :D Bálintot is tudom,Tulipánt is tudom...de az egyik vezetö rossz szokása azt tényleg nem tudom :D Arra egyáltalán nem emlékszek.
2010. szept. 14. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:

Itt

[link]

meg tudod nézni, ez az egész könyv.

2010. szept. 14. 20:56
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszöböm a 20:56 nak :D Igy könnyebb lessz.
2010. szept. 14. 21:10
 6/13 A kérdező kommentje:
És a többinek is persze ....köszönöm a segitseget :D
2010. szept. 14. 21:11
 7/13 anonim ***** válasza:
A derbist úgyse fogod megtalálni.:D
2010. szept. 14. 21:12
 8/13 anonim válasza:
Na, hogyan sikerült a dolgozat?
2010. szept. 15. 21:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon jol sikerult.Köszönom azoknak akik segitettek.
2010. szept. 16. 20:44
 10/13 anonim válasza:
FAKE a kérdés, a dolgozat elvileg ma volt és nem tegnap, de már tegnap megírtad és ki is javították. Hát ehhez csak gratulálni tudok. Szöpüjjé' be!
2010. szept. 17. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!