Ha nincs fekete ruhám el mehetek sötét kék öltönyben temetésre?
Figyelt kérdés
Osztály társam apjanak lenne a temetése nem ismertem de ott kéne lennem.
De csak a szalag tűzős öltönyöm van ami fekete cipő fehér ing fekete nyakendő és a zako és nadrag élénk sötét kék. Illetlenség lenne?
2021. dec. 16. 16:14
2/10 anonim válasza:
A sötétkék messziről képes feketének tűnni
3/10 anonim válasza:
Én is abban voltam, bár az tényleg nagyon sötét kék volt. Ha úgy gondolod feketének hathat, biztos nem fogsz kitűnni benne. Ha ez megnyugtat, valaki dzsekiben vagy világosszürke kabátban volt.
4/10 anonim válasza:
És hol fogják látni? Hiszen kabátos idő van.
5/10 anonim válasza:
Nem kell fekete öltöny. Egy sötét öltöny fekete nyakkendővel tökéletes.
6/10 A kérdező kommentje:
2021. dec. 16. 17:35
7/10 anonim válasza:
Ez nagyon színes... :/ de úgy is kabátban leszel, alulra meg egy fekete elegánsabb nadrág?
8/10 anonim válasza:
Az alsó gombot hagyd kigombolva, ha állsz! Ha ülsz, akkor pedig gombold ki mindet!
Ha ilyen öltönyöd van, akkor ilyen öltönyöd van. Jobb lenne egy sötétebb, de egy osztálytárs apukájának a temetése úgysem rólad szól, szóval nem fog senki csúnyán nézni rád.
9/10 anonim válasza:
Az utóbbi 20 évben sokat lazult az ölötzködés temetéseken. Sokan már öltönyt sem vesznek vagy kabátos időben színes kabátot.
10/10 anonim válasza:
Nekem egyszer azt mondták, hogy temetésre a fekete, a szürke és a lila a legjobb. Talán a fehéret is mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!