Quatermain kérdése:
Mi annak az integető macska szobornak a megnevezése, ami a távol-keleti kultúrákban van jelen és hol tudok venni olyat?
Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 11:43
1/5 anonim válasza:
Lehet meglepő lesz, de Magyarországon integető macska néven szokták árulni :D
Amúgy Maneki-neko, de ezt közel sem biztos hogy az eladó érteni fogja. Szóval szerintem maradj nyugodtan az integető macseknál.
Venni meg szinte bármelyik ajándékboltban lehet, vagy valami feng shui boltot vagy hasonlót érdemes megnézni ha van a közelben.
2/5 anonim válasza:
sezrintem minden kínai boltban van ilyen... :)
3/5 anonim válasza:
Magyarországon integető macskának hívják, de az eredeti neve Maneki-neko, ami japánul annyit tesz, hogy "integető macska". Alapvetően arra van, mert úgy gondolják, jó szerencsét hoz a gazdájának.
Gyakorlatilag bármelyik ázsiai boltban vehetsz ilyet, de játékboltokban is láttam már. Ha a közeledben egy ilyen sincs, vagy esetleg még se árulnak, Amazonon vagy Etsy-n biztosan találsz.
5/5 anonim válasza:
Bármelyik kínaiban van. Egy gagyi fos.Én barom vettem és hangos. Ahogy mozog a keze szabályosan verődik a testéhez. Tévedtem, soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!