Tetszik nektek a japánok kultúrája?
Gondolok arra ha bemennek valahova akkor meghajolnak, így a tiszteletüket kifejezve.
Nekem ez nagyon tetszik illetve a régi japán öltözék és viselet az, ami még nagyon tetszik és még lehetne sorolni.
Tudnátok azonosulni a japán kultúrával?
Nekem tetszik a gasztronómia, az építészet, az animék és a tisztelet, amit egymás felé tanusítanak
Ami nem tetszik az a túlzott kimértség, hogy halálra dolgozzák magukat kb, illetve a szexualitáshoz való hozzáállásuk (nagyon sok a tabu, viszont 13 a beleegyezési korosztályt és egyszer láttam egy kislányt, aki énekesnő volt(ilyen 10-15 lehetett) és csomó pedofil ment mindig a koncerjeire://)
Egyedul a kaja ami tetszik semmi mas.
Csak az anime rajongok szeretik a japan kulturat, rajtuk kivul joforman senki
Minden tetszik, a vilàg legèrdekesebb orszàga, kultûràja az övèk.
Ôvodàskoromban a Vilàgatlasztban hàtul
voltak
kèpek, Japàn kèpei varàzsoltak el nagyon, emlèkszem mindig odalapoztam ès fèlôràkra ottragadtam. :D
Az egyik mellèkelt fotôn a Fuji volt Sakura idejèn elotte elsuhano Shinkansennel, a másik meg egy ryokan volt onsennel amire emlékszem, meg voltak szürke ballonkabátos kis fekete hajú emberkék akik
munkába siettek hipermodern város utcáin.
Nagyon furcsák voltak nekem oviskoromba ezek a fotók. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!