Fontos! Mi a neve annak a gyöngy szerű vminek, amit a görög idős emberek a kezükben lóbálnak?
Semmi funkciója nincs neki, csak lefoglalja a kezüket és ilyen nagyobb gyöngyök vagy kisebb kövek vannak felfűzve.
Bocsi,elég kesze kusza lett, de jobban nem tudom elmagyarázni.légyszi, aki tudja mi ez képet is linkeljen!
van funkciója, imádkozásnál használják
magyarul olvasó/rózsafüzér, nagymamámnak volt. ha jóra gondolok, keress rá google-on.
wikipédia:
A rózsafüzér (latinul rosarium, más szóval szentolvasó) a katolikus egyházban az imádság egyik közkedvelt formája, ill. az ehhez használt eszköz. Formáját tekintve lényege, hogy bizonyos imákat meghatározott számban és sorrendben kell mondani.
előző voltam
Itt keresgélek neked már vagy tíz perce, de eddig semmi.
Arra a fa golyókból álló karkötőre gondolsz amiről még lelóg egy szál és azon van még kettő gyöngy?
ha olyat szeretnél kérni, hogy hozzon ajándékba, csak magyarázd el neki, hogy néz ki, biztosan sok helyen árulnak.
megvan
Itt van mit lehet vele csinálni
Az előző kettő vagyok
az angol neve:worry beads, így meglesz a google-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!